Як ДАТУР та Репортер Житомира переможців конкурсу “ДАТУР – тур в Європу в подарунок!” нагороджували (фото)

Минулої п’ятниці житомирські турагенції «ДАТУР», «Промконтракт» спільно з сайтом Репортер Житомира нагородили усіх учасників та переможців конкурсу на найцікавіший відгук про свій відпочинок.

Як і вже було повідомлено, конкурс виграла житомирянка Наталія Дехтієвська з цікавою розповіддю та пізнавальним фото-відео матеріалом про відвідини штаб-квартири НАТО у Брюсселі та «контрасти» бельгійської столиці.

Церемонія нагородження відбувалася в останній робочий перед затяжними вихідними і була наповнена атмосферою наступаючого жіночого свята. Директор житомирської туристичної агенції «ДАТУР» Оксана Козловська привітала переможницю конкурсу Наталію Дехтієвську та вручила їй головний приз конкурсу – шестиденний повністю оплачений автобусний тур трьома європейськими містами – Прагою, Веною, Дрезденом. Приємні заохочувальні призи від «Промконтракт» отримали усі присутні на церемонії учасники конкурсу.

Оксана Козловська, директор житомирської туристичної агенції «ДАТУР»: “Нам дуже приємно, що напередодні жіночого дня ми даруємо незабутню подорож Європою житомирянці Наталі, яка так ретельно підготувала конкурсний відгук про свою подорож. ДАТУР вітає усіх жінок зі святом весни, краси й кохання та бажає здійснення їхніх мрій. Особливо тих, які стосуються відпочинку в найчарівніших місцях та курортах нашої планети. Життя одне і прожити його треба, увібравши якомога більшу кількість позитивних вражень та емоцій. Завітайте до нас у ДАТУР і ми допоможемо організувати відпочинок вашої мрії!”

Наталія Дехтієвська, переможниця конкурсу “ДАТУР – тур в Європу в подарунок”: “Я дуже радію, що виграла у такому конкурсі та ще й напередодні 8-го березня. Для мене це справжній подарунок, про який навіть і мрiяти не могла. Тепер побачу прекрасні європейські міста та обов’язково привезу з них свої враження, якими поділюся зі своїми рідними та близькими, а також з усіма читачами Репортер Житомира.

Приємно, що мене поздоровили мої конкуренти по конкурсу. Їхні роботи – також чудові та пізнавальні. Як мені стало відомо, мій відеоматеріалiв зіграв ключову роль у тому, що я їду в Європу з “ДАТУРОМ”. Отож, моя порада наступним конкурсантам, адже як я зрозуміла, конкурси тут ще будуть, присилайте побільше цікавих відеороликів та фотографій і перемога від вас не втече.

Звичайно ж хочеться подякувати організаторам конкурсу – житомирській туристичній агенції “ДАТУР”, яка відкриває житомирянам світ, а також яскравому житомирському сайтові Репортер Житомира, на якому крім цікавих новин звідусіль, інколи трапляється й власна аналітика.”

Житомирянка Наталія Дехтієвська невдовзі побачить:

Прагу

Відень

Дрезден

Олександр Леонтьєв, зайняв друге місце в конкурсі “ДАТУР – тур в Європу в подарунок!” з чудовою розповіддю про неповторної краси природу Камчатки: “Доволі цікавою виходить у Житомирі співпраця інформаційного сайту з туристичною агенцією. Це я вам кажу як читач. Більшість житомирян або вже відвідували цікаві місця на планеті, або планують здійснити подорож. “ДАТУР” разом з Репортер Житомира дають можливість віртуально побувати у найцікавіших куточках світу, не відриваючись від новин Житомира та України. Зрозуміло, що сайт стимулює туристичну активність, на відміну від багатьох конкурентів, випромінює позитивну енергетику. Сам я звернуся в “ДАТУР” вже незабаром, коли плануватиму свою літню відпустку за кордоном.”

Свої призи отримали ті переможці та учасники конкурсу, які уважно слідкували за новинами Репортер Житомира і прийшли на церемонію нагородження до центрального офісу житомирської турагенції “ДАТУР” за адресою: вулиця Київська, 79.

Призи, які не знайшли своїх власників, будуть розіграні вже у наступних конкурсах, які приготує житомирська туристична агенція «ДАТУР» разом із сайтом Репортер Житомира.

Тому беріть участь у наших наступних конкурсах. Без призу, ви точно не залишитеся, а якщо добре постараєтеся – виграєте повністю оплачений відпочинок за кордоном!

До наступних конкурсів!


Адреса офісу Туртесс партнер в Житомирі:

10001, Житомир, вул. Київська, 79
Телефони: 36-12-33, 41-27-60 ,41-86-06
098-78-032-89, 063-63-68-262
067-410-51-73, 050-463-22-21

Оксана Козловська, директор туристичної фірми “ДАТУР” в Житомире

Воспользуйтесь нашим сервисом подбора тура от Туртесс Тревел. «Туртесс Партнер» – сеть избранных туристических агентств, объединенных брендом Turtess Partner, обладающих определенными привилегиями со специально подготовленным персоналом и передовой технологией в туризме. В настоящее время под брендом «Туртесс Партнер» успешно работает более 40 туристических агентств Украины.

По итогам работы за 2010 год турагентство “Датур” награждено сертификатом от Туртесс Тревел – “Платиновый клуб 2010”. Это высшая степень оценки за безупречное сотрудничество и успешную реализацию туристического продукта от ведущего туроператора Украины.

Наши бонусы:

– эксклюзивная доставка в международный аэропорт “Борисполь” на комфортабельном автомобиле;

– помощь в открытии виз и банковских счетов для шенген-виз;

– раннее бронирование туров.

Топовые ссылки на популярные туристические статьи:

1. Альтернатива малобюджетному отдыху в Египте. Советы туристам как отдохнуть по старым ценам

2. Время узнать Израиль. В Украине вступает в силу безвизовый режим

3. Отдых в Египте. Когда, по настоящему, “все включено”

4. Как правильно спланировать майский отдых в Турции: преимущества раннего бронирования

5. Заманчивая Греция: европейская альтернатива отдыху в Египте и Турции