За минулу добу на Житомирщині стався ряд масштабних пожеж

1. Близько 20:00 28-го березня до МНС надійшло повідомлення про те, що у м. Бердичів виникла пожежа у двохповерховому житловому будинку на двадцять квартир. Пожежею пошкоджено дерев’яні перекриття та перегородки на площі 150 м2, домашнє майно в трьох квартирах.

За припущенням фахівців МНС причиною пожежі могло стати несправність електропроводки або порушення правил експлуатації електроприборів. На гасіння пожежі залучалися три відділення бійців МНС та 30-метрова автодрабина, інформує Сергій Уланов, інженер центру зв’язків з громадськістю УМНС України в Житомирській області.

2. О 22:32 у м. Житомир загорівся цех по переробці соняшникового насіння одного з приватних підприємств. Пожежею знищено покрівлю на площі 150 кв.м. та 2 тонн насіння. Причина пожежі встановлюються – йде розслідування. На гасіння пожежі залучалось три відділення пожежних та відділення частини спеціальної техніки.

3. О 05:21 29-го березня у с. Потіївка Радомишльського району пожежа сталася у адмінбудівлі, яка належить комунальному підприємству по наданню комунальних послуг населенню – прийому платежів. Загорання трапилось через несправне пічне опалення – в будівлі у печі був пошкоджений димохід. Вогнем знищено покрівлю будинку, перекриття, оргтехніка. Основну частину майна та платіжні документи вогнеборцям вдалося врятувати.