Флеш-моб «17 година 17 хвилин» у Житомирі: місцеві КВНщики продемонстрували клас! (величезний фоторепортаж і коментарі його учасників)

1 квітня – брехня всесвітня. Цей день кожен з нас пам”ятає з дитинства: синій ніс після фрази: “а що це в тебе на кофті?”, крадений портфель в школі, імітування проткнутої цвяхом руки перед батьками після чого невинним голосом кажеш: “Це тільки жарт”. )))

Сміх та й годі. Цього разу, вже в котре, порцію сміху нам дарував наш ТЦ “Глобал” та Житомирский КВН. На протязі дня проводились конкурси та розважальна програма для дітей та дорослих. На певних “станціях” які були розміщенні по всьому ТЦ наші КВНщики розважали людей. Наприклад, з вигуком: “Акція, візьміть будь-ласка!” дівчата роздавали пусті папірці перехожим. Хто “попадався на цю вудочку” – того з посмішками вітали з 1 квітня хлопці які бігали в костюмах (білки, пінгвіна та ленивця).

Але бумом вечора став флеш-моб, кодова назва і час проведення якого “17 година 17 хвилин”. Рівно в визначений час хлопчина під два метри (Сергій, в народі відомий як “Лімузін”) з жовтою кулькою в руках з”явився в районі фонтану, що і стало сигналом до початку дії.

Всі учасники (близько 200 чоловік) шикувались за Сергієм і шли змійкою з “серьйозними лицями” (це було тяжким випробуванням, повірте мені на слово) по всьому ТЦ.


Ось що Репортерові Житомира про реакцію оточуючих розповіли учасники флеш-моба:

Роман Гарбовський “Бродвей” (учасник): “Наверное впервые случайные прохожие содрогнулись от удивления и улыбнулись… особенно когда толпа в 150-200 человек одновременно хлопали… было весело, необычно, а главное массово))”

Евгения Сак (учасниця): “День выдался интересным и веселым. Флэш-моб прошел на славу, есть что вспомнить. В целом все команды выступили здорово (це про подальші події вечора, – “прим. автора”)… Хорошие впечатления))”

Евгения Бордюг (учасниця): “Флеш-моб очень понравился, нереально круто было ходить по Глобалу змейкой (при этом прыгать, вертеться, присаживаться на скамейку, и хлопать) когда в это же время люди, которые просто проходили мимо, стояли в недоумении, но с улыбками на лицах!! Больше всего мне понравилось, когда мы зашли в детский магазинчик и продавщица была шокирована происходящим)”.

Татьяна Пасека (учасниця): “Флеш-моб крутой получился, заставил некоторых людей стоять с открытым ртом и думать, что это такое)”.

Хлань Игорь “Бродвей” (учасник): “Было очень интересно, не припоминаю ранее подобных мероприятий, сам участвовал (шел где-то 5-м вроде)))) было смешно наблюдать за реакцией людей, видящих эту “змейку”, которая росла буквально поминутно…”.

Далі цікавіше. Як і було обіцяно на афішах, о 6 годині глядачів смішили найкращі команди КВН міста (в районі речового ринку та меблевих магазинів) та вокально-інструментальний гурт “Чіп”. Трішки була технічна заминка з апаратурою, але це тільки додало запалу та інтриги загальній події. Навколо міні-сцени зібралась “арка” глядачів, при тому різного контингенту від малого до великого. І ось “прогриміла” музика і ведучі почали розігрівати публіку жартами, провели конкурси та під оплески запросили гурт “Чіп” на сцену.

Це було щось феєричне. Особливо було до вподоби маленьким дітям, які “драйвово” витанцьовували в такт музиці та пісням. В слід за цим почався виступ команд, цього вечора це були: “Ранєткі”, “Бродвей” та “АлаКудлай”. Між виступами проводились конкурси та вручались подарунки. Кожна з команд покидала сцену під оплески глядачів. Як кажуть, “Що заслужили, те й і отримали”. :)))

Андрій Упир, виконавчий директор Житомирського КВН: “Перше квітня – день сміху, який, мабуть, більше за усіх інших дарують житомирські КВНщики. Для молодих, веселих та кмітливих, сміх – стиль життя не лише 1-го квітня. Ну а вже першого квітня ми просто зобовязані “відірватися” на повну!

Сьогодні у нас флеш-моб і концерт в Глобалі. Приємно, що до флеш-мобу приєдналося багато сторонніх людей, які не є постійними прихильниками КВНу. Це значить, що позитивний світогляд, все таки, починає пробиватися в свідомості наших людей, часто засмучених життєвими проблемами та негараздами. Отож, шановні житомиряни, давайте бути хоч трішечки веселішими та усміхненішими. А КВНщики прикладуть до цього максимум зусиль!”

Евгения Бордюг (глядач): “По-поводу концерта, тоже не плохо. Команды довольно хорошо выступили. Как по мне, понравилось выступление всех трех команд. Не очень понравилась реакция публики. Она, все таки, отличается от той реакции, которую слышишь на КВН играх. Понравились конкурсы между выступлениями команд. А в общем, могу сказать, что День смеха удался на славу!! Хорошо, что есть люди, которые всегда рады подарить улыбку людям))”

Татьяна Пасека (глядач): “Выступление “Чипа” удивило, поскольку я видела их впервые. Ну и выступление команд… Оно прошло, как всегда на уровне. В общем, в Житомире получилось отличное 1 апреля.”

Руслан Бурковский “Бродвей”: “День сміху у торгівельно-розважальному центрі “Глобал UA” реально вдався. Всі команди КВН, які там виступили, показали, що в Житомирі ще є люди які вміють жартувати. Виступали три досвідчені команди, які не перший рік розважають Житомирську публіку зі сцени. Ранетки, Бродвей та Алла Кудлай – саме цим командам випала така змога виступити на день сміху. Публіка була задоволена що і є найголовнімим. Всім дякую)”


А ось за фоторепортаж Репортер Житомира щиро дякує Сергієві РУДОМУ =)

Спочатку був флеш-моб

Житомирський Супермен був на сторожі безпеки відвідувачів “Глобалу”

Такої черги навіть 31-го грудня у “Каравані” не було

На певних відрізках черги треба було усім учасникам флеш-мобу вчинити якусь однакову дію

Коли 150 чоловік пройшлося через магазин, його продавці ще довго не могли прийти у себе

Всі були у чудовому настрої!)))

Черга розтягнулася на пів-Глобала

Після закінчення флеш-мобу КВНщики почали готуватися до веселого концерту

Перше квітня підняло настрій усім і навіть ті, хто вже звик професійно жартувати, перевершили самі себе

Муки творчості завжди нестерпні…

Людей зібралося чимало!

Як бачимо, нудно не було…

Далі пішли конкурси!

Спочатку запалювали “Ранєткі”

І все в перемішку з конкурсами!

Потім на сцену вийшов “Бродвей”

Публіка відверто насолоджувалася життям :)))

Вибрані персони навіть ставили свої оцінки

У доброму гуморі 1-го квітня був і виконавчий директор Житомирського КВН Андрій Упир

Ну і на “закуску” всім “дала жару” зірка житомирського КВНу – команда “Алла Кудлай”

На цьому все, гашу світло!

Андрій ПИЛИПЧУК