В Житомирі пройшов благодійний аукціон та конкурс краси серед вагітних житомирянок (фоторепортаж)

Вчора у Житомирі в ресторані «Плаза» відбувся благодійний аукціон та конкурс краси серед вагітних чарівних житомирянок. Обидва заходи пройшли у рамках житомирського благодійного фестивалю «Час діяти».

Організатором заходу виступила молодіжна громадська організація «Асоціація «Нова вершина». Інформаційний спонсор – сайт Репортер Житомира. Захід мав на меті продемонструвати красу та чарівність вагітності, підтвердити важливість відповідального батьківства. Під час фестивалю глядачі побачили виступи дитячих гуртків студії «Dans life» та «Nonik», переглянули колекцію виробів з хутра «Princess», вперше бути присутніми на конкурсі краси для вагітних, а також взяти участь в лотерейному розіграші картини.

Між виступами чарівних конкурсанток був проведений благодійний аукціон, під час якого присутні на заході гості мали змогу придбати картини, намальовані маленькими житомирянами. До речі, картини юних художників дуже гарні і творчі, і неодмінно, заслуговують прискіпливого вивчення поважними мистецтвознавцями.

Такою нагодою присутні скористалися сповна – були продані усі картини. Зібрані кошти у сумі 2000 гривень будуть передані до дитячих будинків Житомира.

Чарівні вагітні житомирянки були королевами вчорашнього вечора: вся увага була їм. І вони аж сяяли любов’ю, теплом, зворушливою чарівністю. Недарма кажуть, що вагітна жінка – найбільш прекрасна, можливо й тому, що вона випромінює світло одразу двох душ.

Між ними не було переможців та переможених. Усі отримали свої призи та нагороди від щедрих спонсорів. Були тут і косметичні набори від компаній краси, і абонементи на відвідування відомих у Житомирі центрів краси та багато іншого. Одна з дівчат вирушить на відпочинок за кордон – директор туристичної агенції ДАТУР в Житомирі Оксана Козловська вручила учасниці конкурсу сертифікат на туристичну подорож.

Загалом свято пройшло у теплій і невимушеній атмосфері і по його закінченні гості розходилися з блаженними посмішками на устах.


А ось, як це відбувалося, через призму своєї фотокамери побачив неперевершений житомирський фотограф Леонід Шевчук, який люб’язно надав Репортерові Житомира фотознімки з цього заходу:

Перший вихід: український колорит

Другий вихід: олімпійський стиль

Далі пішов благодійний аукціон

Юні асистентки чудово впоралися з своїми обов’язками

Кожен мав нагоду придбати справжній витвір мистецтва, зроблений дитячими рукуми

Третій вихід: елегантна ніжність

Судді в роздумах…

Вихід з чоловіками!

Церемонія нагородження

Від кожного спонсора – по подарунку

Свої вітання чарівні конкурсантки отримали і від Оксани Козловської, директора туристичної агенції “ДАТУР” в Житомирі

А одна з майбутніх мам – сертифікат на туристичну подорож!

… і корону!

Спонсори отримали почесні грамоти і подяку від організаторів

Інформаційний спонсор свята – сайт РЕПОРТЕР ЖИТОМИРА не міг прийти на такий захід без подарунків

Приємна місія – не вибирати одну переможницю, а вручити подарунки одразу усім майбутнім мамам!


Конкурс краси серед вагітних житомирянок у нашому місті відбувався вперше!