В сусідніх Коростені та Малині найбільш популярні серед злодіїв ТЗ – мотоцикли!

В глубинці, хто на мотоциклі – той і “парєнь”. Тому старенькі “Іжики”, “Планєти” та “Емтехи” кожен поважаючий себе сільський парубок, намагається здобути ще з тринадцятирічного віку.

Можливо, саме тому двоколісний транспорт найбільш часто стає об’єктом незаконних злодійських дій… Про два вчорашні випадки незаконного заволодіння мотоциклетним транспортом на Житомирщині Репортерові Житомира повідомляє ВЗГ УМВС.

Вчора до Малинської міліції надійшло повідомлення від 54-річної жительки району про те, що із сараю її домогосподарства невідомим викрадено розукомплектований мотоцикл «Восход». Вартість “корча” – майже 2 тисячі гривень. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група райвідділу, яка розпочала першочергові дії по встановленню всіх обставин злочину. “Восход” шукають!

А ось 50-річний житель сусіднього Коростенського району заявив до міськвідділу міліції про те, що із приміщення його гаража невідомим викрадено скутер «FADA». Скутер молодший за “Восход”, відповідно і вартістьзбитку більша – 5 тисяч гривень. Дільничні інспектори міліції за підозрою у вчиненні злочину затримали 33-річного раніше судимого непрацюючого жителя Ємільчинського району та 17-річного жителя Коростенського району, в яких викрадений “дирчик” вилучено.