В Житомир приїхав шоколадний фонтан

До 4-го грудня цього року в Житомирі свої двері для усіх охочих ознайомитися з історією шоколадного виробництва, а також мистецтвом виготовлення екслюзивних шоколадних скульптур відкриває Музей Шоколаду.

Потрапити в “Країну Шоколандію” зможе кожен охочий. Тут проводять цікаві екскурсії, які розкривають історію освоєння людством такого плоду природи, як какао боби. Курсуючий обласними центрами України Музей Шоколаду “Країна Шоколандія” – проект кондитерської компанії “АВК”. Житомир став 11 містом у якому реалізовується цей задум. Музей Шоколаду можна знайти в ТРЦ “Глобал UA”, вправо від головного входу до центрального речового ринку.

Сьогодні ж, відбувся прес-тур для журналістів. З місцевою пресою поспілкувалися координатори проекту, чарівна екскурсовод провела екскурсію музеєм, з якої журналісти дізналися технологічний процес обробки какао бобів у той смачнющий шоколад, який ми усі так полюбляємо.

Ну і під кінець екскурсії запрацював шоколадний фонтан, прямо з якого можна було відчерпнути порцію гарячого шоколаду та скуштувати його. Організатори проекту обіцяють привезти з Житомир ще один фонтан, вже з білими шоколадом. Крім цього будуть проводитися шоколадні майстер-краси.

З завтрашнього дня уся ця краса буде доступна кожному, хто завітає до Музею Шоколаду у Житомирі. Щоправда, з собою треба мати 20 гривень, щоб придбати на них солодощі “АВК”, які дають право на безкоштовну екскурсію “Країною Шоколандією”, безкоштовну дегустацію шоколаду, чаю та кави, перегляд виставки шоколадних фігур, яких більше 60-ти.

Репортер Житомира у числі перших скуштував шоколаду та ознайомився з прекрасно-смачними витворами шоколадного мистецтва:

1. Андрій Яблочков — координатор музею шоколаду
2. Олексій Большов — експерт з продажу і виробництву шоколаду

Екскурсовод Олена

Продукція “АВК”

Ну і… шоколадний фонтан, який можна їсти)))

Завітайте в Музей Шоколаду у Житомирі і ви потрапите у справжню шоколадну казку!