В Житомирі тепер є де пограти у вуличний баскетбол

Цими вихідними, а саме – в суботу, в Житомирі відкрили новий баскетбольний майданчик під відкритим небом. На честь відкриття – організували стрітбольний турнір “Евакуатор”, у якому взяли участь 33 команди з усіх куточків міста.

Ажіотаж навколо турніру та нової арени для баскетбольних баталій виявився неабияким. Очевидно, молоді активні житомиряни вже зачекалися того часу, коли у місті відкриється баскетбольний спортивний об’єкт такого типу.

Відкривати його прийшов міський голова Володимир Дебой зі своїм своїм заступником Олександром Бочковським. Поки останнній уважно розглядав подаровані юним спортсменам міською радою та спонсорами новенькі баскетбольні м’ячі, міський голова привітав усіх прихильників цієї гри зі стартом турніру.

Андрій Баланчук, організатор турніру: “Наш задум охоплює такі сфери діяльності як популяризація активного спортивного відпочинку, формування адекватної моделі поведінки, солідарності, здорового способу життя. Тому ми поставили умову усім учасникам змагань – під час гри проявляти повагу до суперника, не використовувати жорстких прийомів.

За нецензурну лайку на майданчику – штраф. Так само ми попередили бажаючих покурити цигарок – зробити це вони можуть не ближче як за 30 метрів від місця змагань. Ми хочемо дихати чистим повітрям!”

Інформаційний партнер турніру – Репортер Житомира, відвідав відкриття стрітбольних змагань:

_____________

____________

Переможці у молодшій віковій групі, команда “Non Stop”: Артур Кучерук, Коля Рудь, Максим Лісовик і Бабур Атаев. Капітан команди – Артур Кучерук.

Ну і результати турніру!

Старша вікова група:

1 місце – БК “Житомир”;
2 місце – БК “Кактус”;
3 місце – ХБК (Християнська баскетбольна команда).

Молодша вікова група:

1 місце – “Нон-стоп”;
2 місце – “ХБК – 2”;
3 місце – “Урбан”.

Репортер Житомира вітає усіх учасників і переможців змагання!