Голосуймо за житомирянку Головко Анну на конкурсі Little Miss Europe 2011

Не так давно в Житомирі проходив конкурс “Міні Міс Україна Північ 2011”, успішно організований та проведений модельною агенцією “Nonik Models”, у якому взяли участь дівчата віком від 6 до 13 років.

За підсумками конкурсу дівчаткам було запропоновано взяти участь у конкурсах Міні Міс України, Міні Міс Європа і Міні Міс Слов’янка. Володаркою Гран Прі у середній віковій категорії стала Головко Анна (10 років). Також вона отримала титул Міні Міс “Датур” та Міні Міс “Усмішка”.

По завершенні конкурсу Анні надійшла пропозиція взяти участь у 13-му міжнародному дитячому фестивалі Little Miss Europa & Little Miss Slavyanka 2011, який проходитиме в Алушті з 26 червня по 3 липня 2011 року.

На сайті партнера організатора конкурсу проходить інтернет-голосування, яке визначить переможницю в номінації “Міс Інтернет”. Голосування пройде до 12:00 п’ятниці 1 липня.

Житомиряни, давайте дружньо проголосуємо за нашу чарівну учасницю. Підтримаємо Головко Анну!

Довідково: Little Miss Europe & Little Miss Slavyanka – дитячий міжнародний фестиваль краси і таланту, який є частиною міжнародної програми Little Miss World.

Конкурс “Міні Міс Україна Північ 2011” був відбірковим туром фестивалю, організатори яког, відмовилися від назв – конкурс краси і талантів, дитячий конкурс краси та т.д. Дитячі конкурси зараз трансформувалися в фестивалі: наприклад, «фестиваль культури і мистецтв «Little miss World», Little Miss Europa, Little Miss Slavyanka або «фестиваль талантів, дружби і добра «Little miss Planet». Вони проводяться для того, щоб діти з усього світу могли познайомитися, спілкуватися і дружити протягом усього життя. Кожна дитина – посланець культури, традицій своєї країни і є маленьким дипломатом. Організатори звертають увагу дітей і підлітків на проблеми, що існують в світі, які їм належить вирішити в своїй країні.

За матеріалами: RTA-plus