В центрі Житомира стовп впав на припаркований автомобіль (фото)

Вчора, 22 червня, близько сьомої години вечора в центральній частині міста Житомира залізний стовп впав на припаркований біля тролейбусної зупинки легковик.

За розповіддю очевидців, у тролейбуса, що під’їжджав до зупинки, несподівано впали штанги (роги).

Стовп упав практично відразу після того, як штанги відділилися від ліній електропередач. У годину пік на зупинці стояло багато народу, і, тільки дивом ніхто з них не постраждав. Однак, не пощастило припаркованій ДЕУ. Металева опора фактично розчавила автомобіль. Водій за хвилину (!) до того, що сталося залишив авто. Він зайшов у магазин і, це врятувало йому життя. Ще одним щасливчиком виявився продавець поповнення рахунків, за секунду (!) до падіння опори він піднявся зі стільця і відійшов на один метр. Опора розламала … стілець навпіл.

Між тим, це вже не перший випадок, коли в Житомирі ні з того ні сього падають електроопори. Подібний випадок стався не так давно: 14 червня стовп мало не впав на проїзджаючий повз тролейбус. Причина – стовпи вже давно вимагають заміни. Дана опора металева і знизу повністю проржавіла, кажуть робітники ТТУ. Таких у місті сотні, на нові стовпи потрібно півтора мільйона гривень, а у підприємства таких грошей немає, пишуть “Факти”. Отже, подібні історії будуть повторюватися.