В конкурсі “Модель року 2011” вперше продефілювали чоловіки

В Житомирі набирає оберти півфінальний відбір на конкурс “Модель року 2011”, який проводить модельна агенція Gloria Model Style.

Черговий, третій по рахунку півфінал конкурсу відбувся традиційно в п’ятницю, 27 травня, в розважальному комплексі DoDo. Але цього разу він був дещо незвичним. Вперше в конкурсі брали участь не лише чарівні дівчата, але й чоловіки. А путівки до фіналу конкурсу “Модель року 2011” цього разу отримали Наталія Зінчук та Артем Іванюк.

Конкурс “Модель року” відрізняється від традиційних конкурсів краси. Основна увага в ньому робиться не на акторські здібності чи таланти, а на вмінні дефілювати, демонструвати одяг і подавати себе. Це конкурс, виключно, фешн-моделей. Навіть самі півфінали відбуватимуться у вигляді справжніх, хай і невеликих фешн-показів.

Нагадаймо, щотижня в розважальному комплексі DoDo, п’ятеро учасниць змагатимуть за вихід до фінальної частини конкурсу “Модель року 2011”, який організовує Gloria Model Style. Відбір відбувається і серед хлопців. Професійною моделлю бути не обов’язково. Участь у відборі може взяти кожен бажаючий. Звісно, є і певні вимоги – зріст від 170 сантиметрів.

Віталія Розбиціка, директор першої професійної модельної агенції Житомира Gloria Model Style: “Традиційно всі звикли, що учасників на різні конкурси краси і конкурси моделей обирають на кастингах. Але ми вирішили трохи відійти від цієї схеми і провести все відкрито у вигляді маленьких півфінальних міні-конкурсів. Це набагато цікавіше і правильніше.

Адже дівчата і хлопці дефілюють одразу в “бойових умовах” – коли є глядачі, публіка, музика, спалахи фотокамер. Все те, що зазвичай присутнє на справжніх фешн-показах і чого дуже не вистачає на кастингах. Плюс, і це я вважаю теж важливим, ми намагаємось дарувати подарунки переможцям і просто учасникам. Це теж додатковий стимул. І дуже приємно.”

Модельна агенція Gloria Model Style запрошує дівчат і хлопців взяти участь у півфіналах конкурсу “Модель року 2011”. Для цього потрібно лише на відправити заявку на електронну скриньку school-gloria@mail.ru або зателефонувавши: 446-007.

За матеріалами: rozdumfoto.com.ua