Житомирський фотохудожник Роман Котиков виграв експрес-фотоконкурс “Моє Місто Молоде”

Вчора у Гідропарку багато хто віддавав свої голоси за роботи молодих житомирських фотографів, які були виставлені на центральній алеї парку.

Фотографії, у своїй більшості, зображали дітей, закоханих, представників молодіжного руху Житомира. Голосували за роботи, не знаючи імен тих, чиї вони. Роботи були лише пронумеровані. Кожен з охочих міг поставити у спеціальному бюлетні номери тих робіт, які найбільш припали до душі. Підрахунок голосів розпочався близько 16-ї години. Він і визначив переможця. Ним став молодий, але вже достатньо відомий житомирський фотограф Роман Котиков.

Фоторобота Романа Котикова та ще двох фотографів, які зайняли друге та третє місце буде розміщена на сіті-лайтах нашого міста. Репортер Житомира вирішив особисто запитати у переможця конкурсу про його враження від здобутої перемоги.

Роман Котиков: “Дізнавшись про конкурс, відразу вирішив прийняти у ньому участь, оскільки Молоде Місто – це діти, молоді пари… Таких фото я маю достатньо. Вирішив подати 5 робіт. 3 фотографії дітей і 2 фотографії молодої пари, в якої знімав нестандартне весілля.

З самого початку конкурсу робив ставку на дитячі фотографії, але так вийшло, що саме фото молодої сім”ї – допомогло здобути перемогу. Дуже дякую організаторам за такий конкурс. Хочеться, щоб подібних подій у нашому місті було більше, оскільки дуже корисно подивитися, як знімають колеги-фотографи та продемострувати своє бачення змісту та форми.

– Які подарунки як переможець конкурсу, отримали від спонсорів?

– Подарунки виявилися приємними, а головне – корисними:. Це – футболка з написом “МИТЕЦЬ 2011″, флеш-карта на 4гб, велика записна книга, набір для туризму, дозвілля та дому. За що ще раз, принагідно, дякую.”

Та сама фотографія молодої пари, яка найбільше припала до душі житомирянам