У Житомирському районі блискавка влучила у сімейну пару, розлучивши її навік

У Житомирському районі блискавка влучила у сімейну пару, яка збирала гриби, інформує Репортер Житомира прес-служба МНС в області.

18-го липня чоловік з жінкою, мешканці села Дениші, Житомирського району, на велосипедах виїхали в ліс Тригірського лісництва для збору грибів. Негода, яка в той день обрушилася на Житомирщину, застала подружжя грибників у лісі по дорозі до дому.

Від сильного дощу та граду дружина з чоловіком сховалися під кроною великого дерева. Грім гуркотів прямо у них над головами. Близько 17:30 чергова блискавка вдарила прямісінько у людей. Чоловік запам’ятав, що тіло самої блискавки було розгалуженим – мала чисельні «гілки-відростки». Одна з таких «гілок» влучила у нього.

Мужчина отримав чисельні опіки та контузію. Але основний удар прийшовся у жінку. Вона загинула на місці. Важко стверджувати, що притягнуло електричний розряд до людей: чи то близькість постраждалих до дерева, чи то велосипеди у них в руках. У загиблої виявили розірваний блискавкою стільниковий телефон, який до цього не був вимкнений.

Може як раз він і став своєрідним «магнітом», що притягнув смерть з небес?