“Житомиртеплокомуненерго” ретельно готується до нового опалювального сезону

Не зважаючи на примхи природи, як то: велику спеку та проливні дощі, колектив комунального підприємства продовжує підготовку до нового опалювального сезону.

Для цього, насамперед, на різних об‘єктах комунального господарства ведуться капітальні ремонти теплотрас, ремонти покрівель котелень, димових труб та самих котлів, інформує прес-служба “Житомиртеплокомуненерго”.

Так, по вул.Київській, 3 ведеться капітальний ремонт теплових мереж діаметром 219мм і довжиною 80м(по каналу). Ті ж самі роботи здійснюються і по вул.Мануїльського, 2, де роботи по ремонту мережі опалення (а це в основному транзит по підвалу) сягають понад 50м і по проїзду Тутківського, 12 – довжиною траси 80м.

Ведуться роботи і біля училища міліції по вул.Шелушкова, 112. Тут ремонт траси опалення діаметром в 89мм протягнулась на 56м. А от ремонт теплотраси по вул.Мануїльського, 100 в діаметрі труби 133мм і довжиною 121, 5м в своїй більшості проходить по підвальному приміщенні будинків, що становить біля 80м.

Успішно закінчився відновлювальний ремонт 2-х димових цегляних труб в районній котельні РК-8 по пр-кту Миру, 22 та районній котельні РК-5 по вул. Черняхівського, 103.

Що стосується самих котлів в самих котельнях, то цьому приділяється щонайбільша увага та виконуються планово-попереджувальні роботи. Наразі ведуться роботи по капітальному ремонту 2-х котлів в районної котельні РК-6 по вул.Жуйко, 12 та районної котельні РК-5 по вул.Черняхівського, 103.

Не забувають також робити і хімпромивку котлів. Уже виконана промивка 7 котлів в районних котельнях РК-7, РК-2 та квартальних котельнях по вул.Київське шоссе, 131 і вул.Сабурова, 2.

В літній період на котельнях підприємства та центральних теплових пунктах(ЦТП) проводиться ревізія теплотехнічного обладнання, а також роботи по ремонту дахів, вікон, дверей та інше. Приводяться в належний порядок і всі будівлі та навколишня територія об‘єктів. На сьогоднішній день власними силами підприємства відновлені покрівлі на 7-ми котельнях та ЦТП.

“Житомиртеплокомуненерго” завіряє усіх своїх споживачів, що наступну зиму підприємство зустріне достойно.