Житомирянка Анна Головко стала Little Miss Slavyanka 2011 (фото)

1 липня в Алушті відбувся фінал тринадцятого Міжнародного дитячого фестивалю краси і таланту Little Miss Europe & Little Miss Slavyanka-2011.

Поборотися за високі міжнародні титули приїхали 13 учасниць – найкращі представниці Криму, України, Казахстану і Росії від 5 до 14 років, переможниці регіональних та національних конкурсів. Серед них і дві наші співвітчизниці – житомирянки Анна Головко і Вікторія Покраса, вихованки житомирського модельного агенства “Nonik Models”.

Учасниці виступали з номерами у вбраннях казкових героїв, бальних сукнях, національних і тематичних костюмах. У кожної з них була можливість показати талант в танцювальних та музичних номерах.

Головні офіційні титули дісталися представницям України та Казахстану: Little Miss Europe стала 9-річна казашка Нейла Рахметова, а Little Miss Slavyanka – 10-річна Анна Головко з Житомира, яка отримала золоту корону, що переходить з рук в руки вже 13 років.

Конкурс передбачав чимало титулів, так що обділених не залишилося, а деякі учасниці відвезли навіть кілька нагород. Також на конкурсі, немов у казці, можна було стати принцесою. Титул ІІ Принцеси отримала житомирянка Вікторія Покраса.

За підсумками конкурсу переможцям було запропоновано взяти участь в Little Miss World.


Салют на честь переможців


Перші хвилини слави


Золота корона. На наступний рік її потрібно перевручити новому переможцю. Золота корона Little Miss Slavyanka залишається під охороною організаторів, а переможниці дають копію. Вона одягається переможниці лише на самому конкурсі. Золота корона Little Miss Slavyanka була головним призом цього 13-го фестивалю краси і дитячих талантів.


Всі корони конкурсу


Фотосесія учасниць на другий день після конкурсу в Левадійском палаці


Учасниці фестивалю на зарядці



Анна Головкo



Вікторія Покраса

За матеріалами: RTA-plus