Sinoptik: Погода в Житомирі та Житомирській області у вівторок, 5 липня

У вівторок в Житомирській області очікується переважно хмарна погода.

У Житомирі, Радомишлі, Коростені, Бердичеві, Новограді-Волинському дощитиме протягом усього дня. Температура повітря вночі +14…+16, удень – до +20 градусів. Вітер південний, 5-10 м/с. У другій половині тижня змін погоди не прогнозується – мінлива хмарність, дощі.

Погода в Україні на вівторок, 5 липня!

У вівторок в Україні очікується мінлива хмарність. На більшій частині країни пройдуть дощі. Тільки місцями у східних областях очікується суха погода. Вночі температура повітря складе +13…+16 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +19…+24 градусів тепла. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с.

У північних областях мінлива хмарність, у всіх районах пройдуть короткочасні дощі. Вночі від +12 до +14 градусів тепла, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +17…+21. Вітер північно-східний, 5-10 м / с.

У південних областях хмарно з проясненнями, на всій території очікується дощова погода, місцями грози. Вночі прогнозується зниження температури до +15 градусів. Удень повітря прогріється до +23. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

У Криму мінлива хмарність. У регіоні місцями дощі. Тільки в Керчі збережеться ясна суха погода. Температура повітря вночі в межах +18 градусів тепла, вдень – до +26. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

У східних областях хмарно з проясненнями. У більшій частині регіонів очікуються дощі. Тільки в Донецькій області місцями сухо. Нічна температура повітря в межах +17 градусів тепла, денна становитиме +23…+25. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У західних областях очікується хмарна дощова погода, місцями грози. Температура повітря вночі +10…+13 градусів тепла, вдень +14…+19. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах хмарна погода з проясненнями, вночі і вдень пройдуть дощі. Температура повітря вночі від +12 до +14, вдень – до +22 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях – хмарно з проясненнями, протягом усього дня очікується дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15…+17 градусів, удень +22…+24. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.