На парковці Глобалу “рисачили” місцеві “шумахери”

У неділю, 21 серпня, в Житомирі, на парковці ТРЦ “ГЛОБАЛ”, пройшли змагання з фігурного водіння автомобіля.

Організаторами змагання виступили: автоклуб імені В. А. Попова і автоцентр на Ялинці. За безпосередньої участі ентузіаста автомоторуху нашого міста – житомирянина Сергія Олександровича Зайцева.

Учасники та гості змагання змогли самі випробувати елементи прийняті в автоспорті, показати свою майстерність і повчитися у маститих автоспортсменів з колосальним досвідом водіння. Приємним був і той факт, що головою суддівського журі була п’ятиразова чемпіонка Радянського Союзу з фігурного водіння.

Актуальними в наш час виглядали всі ділянки змагання, адже основою в подібного виду змаганнях є не швидкість, а почуття автомобіля і вміння адекватно реагувати на ситуацію. Дані навички не просто потрібні на сьогоднішній автодорозі, а необхідні. Порадувало й те, що організатори цього заходу не забули і про дітей: бажаючі діти могли прокататися на карті.

Організатори обіцяли зробити подібне змагання постійним, а також заявили про свій намір організовувати етап кубка України з авторалі в Житомирі, пише RTA-plus.