“Нова політика” вітає житомирян і жителів області з Днем Незалежності України

День Незалежності – свято кожного громадянина України.

В цей день ми згадуємо тих, хто боровся і поліг в боях за волю і суверенність нашої країни та радіємо з того, що у нас вже виросло покоління молодих людей, для яких Незалежність України не пов’язана з політикою, державами. Для них Незалежність – стан душі. І це головний здобуток останнного двадцятиліття.

Житомирян вітають прдставники влади, політичних партій, громадських організацій. Голова Житомирської обласної організації політичної партії “Нова політика” Геннадій Булковський привітав усіх житомирян та мешканців області з найважливішим державним святом.

Геннадій Булковський, голова обласної організації політичної партії “Нова політика”: “Від усього серця вітаю усіх житомирян із Днем незалежності – світлим святом Української Державності. Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша спільна плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.”