Пороблено в Житомирі: що занадто, то занадто

Ці розважальні комплекси користуються популярністю у житомирян та гостей міста.

Вони вражають своєю багатофункціональністю, адже лише тут ви можете чудово провести свій вільний час.

Торгово-розважальний комплекс, що знаходиться по вулиці Велика Бердичівська, пропонує вам такі види послуг:

У залі встановлено ігрові автомати, де ви можете перевірити фортуну та випробувати її на міцність.

Програвши гривню, потім двадцять, згодом оформивши під заставу квартиру, машину, продавши в рабство жінку разом із тещею, ви одразу ж на місці можете замовити собі високоякісні послуги похоронної служби.

У той час, як вам оформлюють довідку на перехід у неземне життя, ви можете у тиші та спокої обрати собі пам’ятник на власний смак та розмір.

Перед такою важливою подією у своєму житті ви можете розслабитися, випивши пивка. Як кажуть у народі: «Куй железо, пока горячо».

Начебто все… Але ж як ви доїдете на кладовище з такою купую речей? Дирекція цього комплексу потурбувались навіть про це! Тому до ваших послуг надаються комфортабельні автомобілі для перевезення.

А цей заклад, що на проспекті Перемоги, дозволяє вам вбити два зайця одразу. Зліва святкуємо день народження, справа поминаємо людину. І сміх, і гріх.

Між тим, людей, які гуляють у веселій частині цього комплексу, геть не бентежить, що поруч ритуальне бюро. Народу там завжди вистачає.

І чим вам Житомир не Турція? Місто, яке не перестає дивувати. Лише в одному розважальному комплексі може пройти все життя.

Репортер Житомира просить приватних підприємців думати про вигляд нашого міста. Адже такі необдумані поєднання послуг в одному комплексі псують не лише вашу репутацію, але й Житомира.

І якщо ваш заклад уже не функціонує, вивіску варто знімати.

Буравський, Сташко