Володимир Михалець: “Йду з посади, бо у цій команді не зможу допомогти своїм виборцям”

Вже скоро крісло директора департаменту власності та ринкового регулювання міської ради стане вакантним.

Володимир Михалець, який займав його останні чотири роки після виходу з відпустки залишає посаду. Він вже написав заяву про звільнення за згодою сторін.

Чому ж так сталося, що депутат від опозиційного до діяльності міського голови “Фронту Змін” не втримався? Про це він сам сьогодні розповів під час-прес-конференції у партійном офісі.

По-перше, він не побачив реалізації задекларовних міським головою програм. Заборгованість міста за спожитий газ зростає, теж саме відбувається і з боргами водоканалу.

По-друге, враховуючи відсутність порозуміння з міським головою, Михалець не має можливості на найманій посаді якісно реагувати на проблеми своїх виборців.

По-третє – будучи депутатом міської ради він, разом із своєю фракцією не підтримав таких “важливих” ініціатив міського голови, як коштовний ремонт приміщення міської ради, купівля дорогого автомобіля для Володимира Дебоя. Ось міський голова на свого підлеглого опозиціонера і розсердився.

Фінал у таких випадках неминучий – відставка.

На запитання кореспондента Репортер Житомира, чи, справді, він, перебуваючи на державній службі, займався підприємницькою діяльністю, використовуючи для цього приміщення комунальної власності міста, Михалець відповів, що подібні звинувачення йому доводилося чути неодноразово, проте жодних конкретних фактів порушення ним законодавства ніхто не зміг привести.

– Моя дружина для поліпшення матеріального становища родини займається підприємницькою діяльністю. Що у цьому незаконного?, – запитав Володимир Михалець.

Його подальші плани – допомагати своїм виборцям, але вже, виключно, у ролі депутата міської ради.