Тепер і Рижук почує кожного

Вчора голова облдержадміністрації Сергій Рижук провів особистий прийом громадян щодо вирішення широкого кола питань: земельних, житлових, соціального захисту, комунального господарства, працевлаштування.

За кілька годин, що триває прийом громадян, дуже складно уважно вислухати таку кількість людей, детально розібратися у кожному питанні й оперативно допомогти кожному заявнику. Тому частину питань, з якими звертаються громадяни до обласної влади, попередньо розглядатимуть заступники голови облдержадміністрації – відповідно до їх компетенції, інформує Репортер Житомира Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Цього ж дня до розгляду звернень громадян вже долучився заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк. Ним були розглянуті земельні питання, порушувались проблеми, пов’язані з комунальним господарством.

Сам Сергій Рижук розглянув питання щодо проблем соціального захисту, забезпечення житлом, лікування. Також розглянув звернення щодо ремонту системи опалення та водопостачання будинку, щодо встановлення кованих скульптур у парковій зоні Житомира. Надійшло колективне звернення про сприяння в приватизації земельних ділянок у садово-городньому кооперативі «Автомобіліст».