У Житомирі пройде фестиваль вуличних барабанщиків

Вже в третє поблизу села Дениші Житомирського району з 19 по 21 серпня пройде відкритий Фестиваль Вуличних барабанщиків “ВулБа’2011”.

Цього року “ВулБа” стає повноцінним фестивалем — з привозними гуртами, імпровізованою лісовою сценою, кубком Житомирщини з барабанних боїв та нескінченним ритмом.

Фестиваль спрямовано на підтримку обдарованої молоді, розвиток музичної культури, екологічної свідомості серед молоді та пропаганду здорового дозвілля.

Вхід на фестиваль традиційно вільний. Приїзд зі своїм барабаном або іншою перкусією — вітається! Для перебування на фестивалі всі дні — не забудьте захопити намет, спальник, туристичний килимок та провізію.

19 серпня о 21.00 – урочисте відкриття фестивалю.
20 серпня – основні події.

В програмі:

12.00 — 14.00 – Битва барабанщиків, нагородження переможців, барабанне коло від Meinl.
15.00-17.00 — поезія під барабани за участі Артема Полежаки та Братів Капранових. Ведучий — В’ячеслав Пономарьов.
17.00 — 21.00 — концертна програма. Виступи гуртів “Время ОНО” (Житомир), “Барабас” (Житомир – Львів) із новим проектом “Read me” та “Shanti People” (Київ) із проектом “Мантра- джем”.
22.00 — 03.00 Барабанний джем (фаер-шоу, східні танці, трайбл, козацький брейк)
03.00 — 06.00 Чілл-аут від El Wizard

На території фестивалю проходитиме продаж музичних перкусійних інструментів фірми Meinl від музичного салону “Навігатор”, етнічний розпис тіла хною, виставка-продаж хенд-мейду, працюватиме чайна від “Кавоманії”.