В коростишівській Козіївці запалав блакитний вогник

11 серпня в селі Козіївка Коростишівського району запалав блакитний вогник.

Запускати газ у село знову поїхав заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк та депутат обласної ради Григорій Ломаков. Нагадаємо, 11 липня 2011 року чиновник Никитюк і депутат Ломаков відкривали газопровід у селі Гуменники.

Та цього разу делегація була більш поважною. Її підсилив голова обласної ради Йосип Запаловський. Отож, цього разу символічний факел, одночасно тримаючи у руці, запалили заступник губернатора і спікер обласної ради.

Бути відсутніми на такому заході районного масштабу не мали права керівники району, Козіївський сільський голова. Звісно, зійшлися і мешканці села.

Олександр Никитюк нагадав людям слова з обіцянки свого прямого начальника Сергія Рижука: “Коли ми йшли на вибори, ми обіцяли людям покращити їхнє життя. І наш голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук чітко сказав: ми прийшли, ми пообіцяли – і ми робимо. І жителі села Козіївка переконалися, що за цими словами – конкретні справи. А для цього необхідне наше бажання, прагнення, порядність, людяність у відносинах”.

З 2011 року газифіковано 5 сіл Коростишівського району, а до кінця року ще планується газифікувати ще 7 сіл. На будівництво газопроводу від Коростишева до села Козіїка , а це 6 км, було виділено 1 млн 700 тисяч гривень з державного бюджету, інформує Репортер Житомира Управління з питань внутрішньої політики та зв”язків з громадськістю ОДА.

Жителі села, а їх 460, два роки чекали на це, щиро дякували за турботу про людей праці, за покращення умов проживання у їхньому населеному пункті. У спілкуванні з журналістами голова обласної ради Йосип Запаловський переконував, що керівники області все роблять для того, щоб покращити життя наших людей, повернути віру у майбутнє.

Фото Катерини Тарановської