Володимир Дебой не боїться імпічменту і мріє бути мером Житомира декілька каденцій

Про це житомирський міський голова сказав під час прес-конференції, яка відбулася у вівторок одразу з після того, як стало відомо, що скликана міським головою позачергова сесія міської ради не змогла розпочати роботу через відсутність достатньої для кворуму кількості депутатів.

Як приклад, міський голова назвав місто Малин, у якому декілька років не було міського голови через судову тягатину, яка стала наслідком відкликання міського голови.

– Я не боюся розмов про імпічмент, оскільки знаю, що нічого доброго це місту не принесе. У свій час будучи заступником голови ОДА я бачив, як за три роки безгосподарності місто Малин з процвітаючого районного центру у якому розташовується одна з найпотужніших у державі банкнотних фабрик, перетворилося на економічний сателіт, фактично занепало, – пригадує досвід своєї роботи на попередній посаді В. Дебой.

Як протилежний приклад, мер Житомира привів місто Коростень, у якому процвітає стабільність у владі, а міський голова переобирається декілька каденцій поспіль.

Володимир Дебой: “Досвід показує, що успішними є ті міста, де міські голови переобираються і працюють не одну каденцію.”

___________________________________________________________________________

Нагадаємо, фракція “Батьківщини” зважилася на радикальний інформаційний привід – опозиціонери “накатали” відкритого листа до керівника області Сергія Рижука з проханням повпливати на Володимира Дебоя, щоб той написав заяву про власну відставку з посади житомирського міського голови.