Як зіграли українські клуби в Лізі Європи? (відео)

Результати інших українських клубів у 3-му кваліфікаційному раунді Ліги Європи.

Металіст – Сошо: 0-0

Мирон Маркевич, головний тренер “Металысту”:“Сьогодні був достатньо бойовий матч. Ніхто не хотів поступатися. Французи дуже грамотно побудували гру, не дали нам розбігтися. Були моменти у другому таймі і, звичайно, треба було їх реалізовувати, але все переноситься в Сошо”.

Мехмед Баздаревич, головний тренер “Сошо”“Так, я задоволений результатом і грою, особливо в першій її половині. Ми задоволені нічиєю. Знаємо, що попереду наш чекає важкий матч. Металіст – хороша команда, у неї теж були хороші шанси забити гол. Ми не дуже задоволені другим таймом, бо вважаю, що нічия – справедливий”.

Металіст: Горяїнов, Фініньо, Торсігльері, Папа Гуйє, Вільягра, Торрес (Валяєв, 76), Едмар, Хав’єр (к), Соса, Тайсон, Крістальдо (Девіч, 60)

Запас: Старцев, Шелаєв, Ткачов, Обрадович, Романчук

Сошо: Рішер (к), Соже, Карлао, Перкі, Корш’я, Анен, Ногейра, Мартен, Бутен (Прива, 83), Будебуз, Мікарі (Руде, 80)

Запас: Камара, Діас, Дюпле, Пуйоль, Пейберне

Попередження: Фініньо (39) – Анен (60), Перкі (62)

Арбітр – Стефан Юханнессон (Швеція)

ПАОК – Карпати: 2-0

Олег Кононов, головний тренер “Карпат”: “Зараз рахунок 2:0 на користь ПАОКа, але у нас буде така ж чудова атмосфера на стадіоні. Сподіваюсь, у нас буде така ж хороша гра, але з забитими м’ячами і позитивним результатом за сумою двох матчів”.

Ласло Болоні, головний тренер “ПАОКа”: “Рахунок зараз 2:0 на нашу користь, але запевняю – гра триває. У Львові нас чекає дуже важкий виїзний матч. У першому таймі наші гравці не мали багато можливостей, щоб забити, вони просто не отримували м’яч. Вони отримували погані паси, але навіть за такої гри я очікував від них набагато більшого. У середній лінії розташування гравців на полі було помилковим. Після того як ми повели в рахунку, я чекав від хавбеків більш потужної гри. Чекав, щоб вони грали в чотири гравці в середній лінії, але Лазар грав занадто близько до воріт суперника. Він і Гарсія зіграли не так, як я хотів. Але Гарсія дуже технічний гравець, він заслуговує того, щоб грати в нашому клубі, і він ще не раз покаже себе в нашій команді. У другому таймі ми зіграли тактично набагато краще, навіть незважаючи на кілька поганих епізодів.”

ПАОК: Крешіч, Гарсія, Чірілло, Контрерас (Малезас, 46), Ліно, Фотакіс, Вієйрінья, Лазер (Георгіадіс, 72), Атанасіадіс, Етто, Аріас (Балафас, 86)

Запасні: Халкіас, Робер, Шнауцнер, Цукалас

Карпати: Тлумак, Федецький, Борха, Балажіц, Ощипко, Крістобаль (Воронков, 64), Голодюк, Ткачук, Зеньов (Пачеко, 56), Худоб’як, Лукас (Кравченко, 75)

Запасні: Богатінов, Ґодвін, Мартинюк, Петрівський

Голи: Атанасіадіс, 15, Ліно, 55

Попередження: Гарсія, 45+2 – Зеньов, 40

Арбітр: Роберт Малек (Польща)

Асистенти: Кжиштоф Мирмус, Мацей Вежбовський (обидва – Польща)

Четвертий арбітр: Шимон Марциняк (Польща).

Ворскла – Динамо Бухарест: 2-1

Лівіу Чеботарьов, головний тренер «Динамо» Бухарест: “Я розчарований таким результатом. Все вирішилося в останні хвилини. Я хотів би привітати «Ворсклу» з перемогою. Ми створили багато моментів, щоб забити, але ми впустили їх. Тому наприкінці матчу такий результат і опинився. Результат міг би бути іншим, особливо після першого тайму. У нас було багато моментів у першому таймі.
Загалом матч вийшов дуже хорошим. Але залишається ще гра в Бухаресті. і нам досить буде забити один м’яч щоб пройти далі. Ми зіткнулися з хорошою командою. Я сподіваюся, що в Бухаресті порядок речей буде іншим”.

Микола Павлов, головний тренер Ворскли: “Я засмучений, я незадоволений … (у відповідь на оплески від журналістів). Тепер вже не скажеш, що нам випала слабка команда. Я і президенту після жеребкування сказав, що найбільше не хотів отримати у суперники саме цю команду. Ну, а перший тайм підтвердив наші побоювання, а в другому ми зіграли на гідному рівні. Під кінець же наша молодь зловила кураж, було приємно на них дивитися. Тепер важкий поєдинок нас чекає в Румунії”.

Ворскла: Долганський, Даллку, Курилов, Чеснаков, Селін, Краснопьоров, Маркоскі (Оберемко, 46), Кривошеєнко (Баранник, 87), Безус, Дитина, Янузі (Громов, 77)

Динамо: Белгредян, Дьябате, Коне, Стойка, Мунтяну (Алексе, 75), Нікулає (Ганя, 86), Скарлатаке, Григоре, Торже, Денчулеску, Моці

Голи: Кривошеєнко, 32, Нікулає, 58, Ребенок, 89

Попередження: Григоре, Нікулае

Вилучений: Григоре, 64