Житомирський СК “Легіон” привіз з Бучі поразку і дві серйозні травми гравців (відео)

Стартував Кубок України з футболу серед аматорів. Участь ньому приймає житомирський СК “Легіон”.

У першому турі кубку житомирським футболістам випав жереб зустрітися з сильним суперником, командою з Київської області – ФК “Буча”.

Олександр Коцюбко, голова обласної федерації футболу: “Буча” проводить 19-й тур чумпіонату області. Суперники фізично підготовленіші, оскільки сьогодні в Житомирській обласній федерації футболу міжсезоння. 27 серпня стартує 2-ге коло Чемпіонату області.

Звісно, враховуючи той розкол, який стався в обласному футболі, гравці недоотримують досвіду, зіграності, майстерності, ігрової практики. І це проявляється на результативності виступів житомирських команд на Всеукраїнському рівні.”

Результат гри – 4:0. Житомирян “укатали” в суху. Ще й без серйозних травм не обійшлося: на 39-й хвилині матчу Василя Селюченка забрала швидка допомога – в боротьбі у штрафному майданчику він отримав сильне розсічення та перелом носа. Практично через 10 хвилин іншого нашого гравця теж забрала швидка – у нього перелом двух ребер.

Перший тайм закінчився з рахунком 1:0 на користь бучан. У другому вимушені заміни через травми гравців основного складу, міжсезоння в обласному чемпіонаті, відсутність у Житомирі футбольної інфраструктури рівня навіть тієї ж Бучі, зробили своє діло – хлопці з СК “Легіон” пропустили ще три м’ячі.

Як це було – дивіться відео:

Вже зовсім скоро, а саме 31 серпня у Житомирі – матч-відповідь.

Прийти і підтримати наших футболістів у цьому нелекому поєдинкові було б доброю справою для місцевого футбольного уболівальника.

Сергій Фещенко