Близько 500 міліціонерів забезпечуватимуть громадський порядок упродовж святкових днів

Найближчі вихідні обіцяють жителям та гостям обласного центру цікаву та змістовну програму проведення дозвілля з найрізноманітнішими розважальними заходами, концертами та змаганнями з нагоди святкування Дня міста.

Аби гарний настрій житомирян в ці дні не був зіпсований порушеннями громадського порядку, працівники міліції посилюють патрульні наряди, у першу чергу, у місцях масового відпочинку людей: парках, площах та майданах, де заплановано проведення зустрічей, показів, фестивалів, виставок тощо, зокрема на Майданах Корольова, Соборному, Замковій Горі, у міському парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна, гідропарку та ін.

Як розповів начальник відділу охорони громадського порядку УМВС України в області Юрій Дем’яненко, забезпечення порядку під час заходів та загалом упродовж святкових днів, крім інспекторів батальйону патрульної служби та бійців спецпідрозділу «Беркут», також будуть здійснювати працівники управлінь Державтоінспекції, державної служби охорони, військовослужбовці внутрішніх військ МВС частини №3047, курсанти Житомирського училища професійної підготовки працівників міліції.

А допомагатимуть міліціонерам члени добровільних громадських формувань «Купол», «Венбест», «Форпост», що входитимуть до складу патрульних нарядів. Всього упродовж святкових днів до охорони громадського порядку долучиться близько 500 міліціонерів, інформує СЗГ УМВС України в Житомирській області.