До Коростишівської школи-інтернат завітали клоуни Плюшка-Надюшка, Кнопка та Кузя

Тетралізоване свято подарували вихованцям Коростишівської школи-інтернату інспектори батальйону патрульної служби при УМВС.

Дитяча посмішка – найцінніший скарб, вважали давні мудреці. І певно, не помилялися. Краплина радості в дитинстві обов’язково стане морем щастя у дорослому житті, вважають у батальйоні патрульної служби при УМВС України в Житомирській області. А відтак і взяли під свою опіку вихованців Коростишівської спеціалізованої школи-інтернату для дітей з вадами розвитку, для яких уже упродовж 5 років є постійними та бажаними друзями.

Як розповів директор навчального закладу Віталій Макарчук, така увага дорослих в особі правоохоронців до дітей, а їх навчається у школі понад сотні, має надзвичайно позитивний вплив, вони від цього щасливі і це саме те, чого не вистачає їм в житті.

Нещодавно міліціонери, які, за словами командира батальйону патрульної служби при УМВС Анатолія Монзолевського, є не просто шефами, а щирими друзями і з педагогічним колективом школи, і з дітьми, презентували у навчальному закладі справжнісіньке театралізоване свято, у проведенні якого допомогла громадська організація «Самольот».

Кумедні клоуни Плюшка-Надюшка, Кнопка та Кузя упродовж двох годин розважали дітей веселими конкурсами, іграми та завданнями. Учні школи навперебій демонстрували свої вміння, а головне бажання учитись, розвиватись і радіти життю. Тож байдужих у цей день серед них не було. Щирі посмішки та сяючі очі дітей освітили шкільне подвір’я, яке від того стало ніби просторішим та водночас домашнім.

А завершилося свято, як годиться, подарунками для всіх його учасників.
Шефи пообіцяли за підсумками першого півріччя навчального року запросити до себе у гості найбільш активних, відповідальних та успішних і влаштувати для них екскурсію в обласному центрі.

Алла Ващенко