Футбол: хто отримав Кубок генерала Грозінського?

Кубок генерала Грозінського отримали найсильніші.

Традиційно кожного року наприкінці серпня в Андрушівці проходять спортивні змагання з футболу на кубок імені генерала міліції (у відставці) Петра Васильовича Грозінського.

Як він сам розповів, їх проведення було започатковано у 2006 році за ініціативи керівництва районного відділу міліції та районної державної адміністрації з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовідносин між органами внутрішніх справ і населенням та популяризації занять спортом.

Заходи відбувалися на районному стадіоні «Колос». Подавати заявки на участь мають право всі футбольні команди області. Цього разу їх було сім: збірні УМВС України в Житомирській області, управління ДАІ, Житомирського училища професійної підготовки працівників міліції, Андрушівського, Бердичівського, Житомирського та Попільнянського міськрайвідділів.

Окрім вболівальників, підтримати команди прибули заступники начальника УМВС України в Житомирській області Микола Будзинський та Ігор Криворучко, а також голова держадміністрації Андрушівського району Богдан Мазур.

Змагання проходили за олімпійською (кубковою) системою. І тривали досить напружено. У фіналі зустрілись дві команди: збірна УМВС та Житомирського РВ. Відтак кубок генерала Грозінського залишився у футбольної команди УМВС України в Житомирській області, другий рік поспіль футболісти виграють даний приз.

Друге місце посіла збірна Житомирського РВ, а третє – команда Житомирського училища професійної підготовки працівників міліції.
Крім цього, кращим нападником був визнаний Юрій Чорний, гравець футбольної команди УМВС та воротарем – Олександр Опанащук з команди Житомирського училища професійної підготовки працівників міліції.

Також генерал Грозінський не обділив увагою наймолодших футболістів Андрушівського району, вихованці юнацької футбольної команди ФСК «Колос» отримали у подарунок спортивну форму та м’ячі.

Тетяна Дружинська