На Житомирщині через ДАІшників 8-річний хлопчик отримав ушкодження хребта

На Житомирщині працівники ДАІ штовхнули восьмирічного Андрія Фурмана, внаслідок чого хлопчик отримав серйозну травму хребта. Це стверджує сім’я хлопчика.

Працівники ДАІ запевняють – усе це вигадка, чоловік їхав за кермом напідпитку і порушував правила дорожнього руху, а історію з дитиною придумав, щоб уникнути покарання.

Того вечора батько хлопчика, Олександр, був зі своїм сином на рибалці. Каже – вже коли почали збиратися додому і складати речі в машину, до них підійшли працівники ДАІ. Машина була не його, а друга. Тому він запропонував інспекторам дочекатися водія і запитати документи в нього. Але такий варіант міліції не сподобався.

Разом із сином Олександра забрали до міліції: поки на батька складали протоколи – 8-річний хлопчик також сидів у відділку. Додому дитина потрапила вже вночі.

Вранці Андрій сказав, що в нього болить спина, в обласні лікарні після огляду заявили, що в дитини перелом хребта. Через травму хребта дитина зараз може тільки лежати або стояти, сидіти Андрію важко, тому в школу він вже не ходить. Натомість вчиться вдома, за спеціальним столом.

За словами начальника інспекторів – Олександр був п’яний. У такому стані він сів у машину і дитина покалічилася через п’яного батька, а не через міліціонерів.

Експертизу на наявність алкоголю у крові не проводили – Олександр сам від неї відмовився. Інспектори склали 3 протоколи (зокрема і про злісну непокору міліції). Керівництво даішників каже – водій сам спровокував цю ситуацію, а малого хлопця вони взагалі не чіпали.

У діях інспекторів прокуратура не знайшла абсолютно ніяких порушень. Олександр вирішив, що буде подавати на міліціонерів до суду. Проте й ті кажуть, що у боргу не лишаться. Обіцяють вимагати компенсація за моральну шкоду. У будь-якому разі усе вирішиться у залі судових засідань, повідомляє тсн.