Названо найщасливіший час дня

Американські соціологи проаналізували сотні мільйонів повідомлень в Twitter, зробивши висновок, що люди по всьому світу найбільш щасливі вранці.

Соціологи Корнельського університету використовували мову програмного забезпечення для виявлення присутності позитивних слів і висловів в 509 мільйонах «твітів», які залишали 2,4 мільйона користувачів в 84 різних країнах протягом двох років, передає MIGnews.com.

Пік настрою припадає на початок дня, але також вранці відбувається і його спад – приблизно в той час, коли більшість людей починають свій робочий день.

Другий позитивний пік зафіксовано близько півночі внаслідок «різкого падіння різного негативного впливу, в тому числі лих, страху, гніву, почуття провини і відрази в нічні години», говориться в дослідженні, опублікованому в журналі Science.

Найбільша кількість хороших слів, пов’язаних з настроєм, що вказують на ентузіазм, радість, активність, припадає на суботу і неділю, це вказує на те, що в будні дні позначаються наслідки стресу на роботі, необхідності менше спати і прокидатися раніше.