Відео! Комітет опору диктатурі зібрав проти Дебоя 16 тисяч підписів

Сьогодні під стінами ОДА був мітинг. Опозиція зібрала свої “штики” в знак протесту проти запровадження в країні диктатури, політичних репресій.

Протестували також і проти передачі Московському патріархатові Хрестовоздвиженської церкви.

Нагадаємо, 22 серпня у Житомирі створили Комітет опору диктатурі. До нього увішли «Батьківщина», «Фронт змін», Партія Захисників Вітчизни, «Українська Платформа», «Удар» , «Собор» , НРУ , «За Україну», ПРП.

Сьогодні під час мітингу голова обласної організації партії “Батьківщина” нардеп Сергій Пашинський продемонстрував громадськості папку документів, де, за його словами, знаходиться 16 тисяч підписів житомирян за відставку міського голови Володимира Дебоя.

Аргументація “походу на Дебоя” – міський голова не виконав жодної з своїх обіцянок. Президентові України Вікторові Януковичу, голові ОДА Сергієві Рижукові та спікеру ОДА Йосипові Запловському мають передати звернення та списки тих, хто підтримує відставку нині діючого міського голови.

Представники комітету сподіваються, що це вплине на Сергія Рижука, який має спонукати Володимира Дебоя, щоб той, власноручно, взяв самовідвід. Перед мітингувальниками лідери комітету опору диктатурі вирішували, що з цими списками робити і як діяти далі.

Відео Репортер Житомира: