Дитячий клуб «Рожеве Слоненя» святкує свій перший ювілей (фото)

Дитячий клуб «Рожеве Слоненя» святкує свою першу річницю. Лише нещодавно відкрили двері клубу для дітей та дорослих Бердичивщини, а вже є ким і чим пишатись.

На свято завітали поважні гості: заступник міського голови Іван Демусь, волонтер Корпусу Миру США в Україні Бернард Шеріф, друг з Камеруну Майкл Алан, вихованці дитячого клубу та їх батьки, волонтери ММЦ «Фенікс».
Казкове дійство розпочала ведуча Червоний Капелюшок, її роль виконувала Анастасія Ратушинська: «Доброго дня! Ми знаходимося у самому епіцентрі подій. Репортажі та телемости з чудесної країни. Навіть не з країни, а із справжньої імперії, «Імперії Свята». І саме сьогодні у почесного громадянина цієї країни День народження. Ми всі зібрались, щоб привітати Рожеве Слоненя з Днем народження!!!».

Рожеве Слоненя, а роль його виконувала вихованка проекту «Я – Зірка» Анастасія Рогальска, запросила всіх до ігор та забав:

«Я Рожеве Слоненятко!
Розважаймося малятка:
Кричимо усі – УРА!!!
Гратися прийшла пора!»

Під час святкування в програму були включені ігри та розваги, майстер класи – з дитячої психології, які проводила психолог Ірина Зінченко, та логопедії – Світлана Присяжнюк.

Завітавши на свято заступник міського голови Іван Демусь, привітав всіх присутніх з першим днем народження дитячого клубу «Рожеве Слоненя» і передав дітям, які завітали на свято солодощі від міського голови Василя Мазура.
Привітальну листівку надіслала і колишня волонтерка Корпусу Миру США в Україні Джессі Салпітер, яка працювала також в дитячому клубі «Рожеве Слоненя», побажала всім вихованцям та викладачам-волонтерам гарних здобутків і знань з іноземних мов.
Діти та дорослі з захопленням дивились на майстер клас, який проводив Майкл Алан по грі з футбольним м’ячем. Також брали активну участь в іграх та конкурсах, які проводили волонтери ММЦ «Фенікс»: Дар’я Веселковська та Оксана Вознюк.

Катерина Ковбій, директор дитячого клубу «Рожеве Слоненя»: «Я вітаю всіх хто завітав на наше свято, адже разом з вами ми побудували такий чудовий дитячий клуб, де панує гармонія, дитячий сміх, допитливість та пізнання. Завдяки підтримці Корпусу Миру США в Україні, Посольству США в Україні, фонду розвитку ЗМІ, міській владі та громаді міста ми можемо реалізовувати нові цікаві проекти, які користуються популярністю. На даний час діє новий проект «Я – Зірка», він дає змогу дітям та молоді реалізувати свої таланти, бути впевненому в собі, не боятись змін і виховувати в собі якості лідера».

Любов Трибун, голова БМГО «Фенікс»: «Дитячий клуб «Рожеве слоненя» – це маленька моя мрія, котру допомогли втілити у життя багато людей: діти, батьки, громадські організації, фонди. Як добре, що на шляху до мрії з’являються однодумці. «Крок за кроком» – це наш девіз. І справжнє задоволення бачити посмішки на вустах, радість в дитячих очах. У нас з’явилися нові напрямки, такі як психологічний розвиток дитини, психологічна підготовка до школи, та підготовка теле- та радіо- ведучих . І все це за 1 рік».

Надія і Максим Сидорчук: «Дякуємо клубу «Рожеве Слоненя» за активну участь у вихованні молоді нашого міста. Бажаємо процвітання, викладачам здоров’я та матеріального благополуччя».

Валентина Тимощук, мати вихованця дитячого клубу «Рожеве Слоненя»: «Я бажаю колективу дитячого клубу: Хай сонечко сяє здоров’я всім приумножує, Бог береже від негараздів всі бажання здійсняться в добру щасливу дорогу, хай мрії рожеві збуваються. І «Рожеве Слоненя, хай збільшується».

Оксана Дринкіна: «Бажаю побільше професійних досягнень. Багато розумних і щасливих вам діток. Ви робите для діток багато хорошого, вносите в їхнє життя різнокольорові барви».

Людмила Слободянюк: «Нехай ваш досвіт і вміння дарити радість людям розвивалось все більше і більше. Дякую що ви такі є у нашому місті!»

Неля Коцюба: «Найщедріші вітання: здоров’я, щастя, успіхів і терпіння Вам, любові. Ви робите дуже гарну справу».

Анастасія Авсюк: «Бажаю терпіння, сил, натхнення Вашому дружньому колективу, щоб з року в рік діти мали бажання приходити до Вас. Всім УСПІХУ!»

Ніна Сільченко: «Нехай дитячий клуб «Рожеве Слоненя» не зупиняється на досягнутому. Нових звершень, більше друзів і посмішок».

Тетяна Мазур, Власкор ММЦ «Фенікс»