Голова громадського об’єднання «Я люблю Житомир» Володимир Тітов: “Сьогодні була перша перемога житомирян!”

24 жовтня житомиряни вдруге прийшли під стіни Житомирської міської ради, щоб висловили свою позицію проти знищення ботанічного саду.

Протягом останніх кількох місяців тисячі житомирян збирали підписи, віддавали свій час, спілкувались з людьми, приходили на зустрічі з депутатами. Вони мужньо стали на захист саду не шкодуючи власного часу. Вони зрозуміли, що своє майбутнє потрібно боронити і довести владі, що жителі міста мають гідність і сміливість захищати свої права.

Сьогодні мітинг приніс результати цієї кількамісячної боротьби – питання ботанічного саду було знято на довивчення. Це невелика, але перемога! Цю радісну новину нам – мітингуючим принесла депутат міської ради Любов Цимбалюк.

Я хочу всіх не байдужих до власного міста житомирян привітати з цією невеликою перемогою і назвати імена тих, хто активно сприяв наближенню сьогоднішнього успіху: керівнику організації «Марш патріотів» Руслану Коцюбинському, викладачу агроуніверситету Миколі Москальчуку, керівнику ініціативної групи мешканців будинків по вул. Шевченка пані Світлані Лябах, Олександру Сукачову, Віктору Радзюку, активістам громадського об’єднання «Я люблю Житомир» та всім житомирянам, які вірили в перемогу та допомагали її здобути.

Це наш перший успіх, разом ми зможемо захистити свої права, своє майбутнє!

____________________________________________________________________________

З повагою,
Володимир Тітов, голова громадського об’єднання «Я люблю Житомир»