«Я три місяці збирала гроші, щоб прийти скупитись в ЕКО-маркеті!» ЕКО-маркет на Польовій відкрився! (р)

ФОК отримав нове життя, а жителі Польової – оновлений розважальний комплекс.

22 жовтня верхня і нижня Польова об’єднались на вулиці Кибальчича, 9. Цього дня там відкрився четвертий у місті й перший на Польовій магазин «ЕКО-маркет».

Репортер Житомира не міг пропустити цього феєричного дійства. І о 12 годині ми були на церемонії відкриття, на якій було гаряче. Мабуть, ФОК за весь час свого існування не прийняв таку кількість людей, як цього дня. Адже на нижній Польовій був такий ажіотаж, нібито там медом помазано, ще й безкоштовно ковбасу роздають!

Ледь просунувшись через натовп, ми зрозуміли в чому річ. Акції, розіграші, конкурси, знижки, ще й, справді, роздавали ковбасу. Точніше, дегустували. Репортер Житомира на власний смак переконався у якості продукції. Смачно й ситно.

Керівництво «ЕКО-маркету» зробило все можливе, аби споживач вийшов із магазину задоволеним. Легка орієнтованість по магазину, вісім кас, швидке обслуговування, оформлення карток на знижки – все зроблено задля комфорту покупців. Саме такий сервіс і тонкий підхід до справи перетворюють похід за продуктами у радість.

«Наші покупці – найкращі, тому ми і створюємо їм найкращі умови. ЕКО-маркет працює лише для них і завжди радий вітати кожного з 8 до 23 години», – говорить Пясковська Людмила Станіславівна, директор «ЕКО-маркет» №4.

Крім знижок, акцій, якісної продукції й високого сервісу, «ЕКО-маркет» ще й корисний і дуже потрібний. Раніше жителі цього району хліб купували в кіоску, що над дорогою, воду – в магазинчику поруч, м’ясо – в одному з прилавків. А зараз все це і більше можна купити в «ЕКО».

«Ми відкрили 4-ий магазин ЕКО саме в цьому районі, тому що тут немає жодного магазину, де можна скупитись швидко. Тому відкриття маркету дарує зручність і корисність мешканцям», – продовжує думку Людмила Станіславівна.

І, справді, зручно. Тим паче, що на території «ФОКу» є велика парковка для автівок.

«Я три місяці збирала гроші, щоб прийти в ЕКО-маркет і скупитись, як-то кажуть, на повну. Мені вже так набридло купувати продукти у різних точках. Тому я дуже щаслива, що відкрили супермаркет, і тепер мені легше й зручніше», – ділиться своїми враженням справжня шанувальниця «ЕКО-маркету» Бучинська Броніслава, яка купила продуктів аж на 500 гривень.

Після урочистого моменту – перерізання червоної стрічки, розпочався концерт. Танцювали, співали, жартували, але й не забували розігрувати призи. Протягом всього концерту Вадік Новіцький, ведучий шоу-програми, запитував «А в яку ціну той чи інший продукт?». І з його допомогою народ відгадував, після чого й отримував заохочувальні призи від «ЕКО». Але на цьому конкурси не закінчились: до вечора ще розіграли 3 кухонні комбайни, холодильник та пральну машину.

«ЕКО-маркет» турбується про всіх своїх клієнтів і не забуває про підростаюче покоління, наше майбутнє – дітей. Тому й влаштував дитячий конкурс «Хто краще розкаже скоромовку з цукерками у роті, той отримує велосипед». І Недзільська Саша справилась із цим легко.

«Я ще ніколи нічого не вигравала. І точно ніколи не думала, що, розказавши скоромовку, можна виграти велосипед. Я така щаслива. Тепер треба обдзвонити усіх своїх близьких і розповісти їм про це», – поділилась емоціями Олександра.

«ЕКО-маркет» на цьому не зупинився. На свято завітав Сашко Воєвуцький, який провів караоке на Польовій. Кращий співак, крім слави, поніс додому ще й нетбук. А завершально-святковою нотою був, як завжди, феєрверк.

Житомир феєрично відгуляв відкриття так само, як «ЕКО-маркет» феєрично розпочав роботу.

Гнідий Віталій Леонідович, виграв кухонний комбайн: «Якось незвично отримувати подарунок за те, що ти купив продукти для сім’ї. Тим паче, коли це перший виграш. Дуже приємно, що ЕКО не забуває про своїх покупців і радує їх такими хорошими сюрпризами».

Бездітко Олена Євгенівна, виграла кухонний комбайн: «Хоч це і не перший виграш у житті, але враження як від першого. Завжди приємно отримувати подарунки, тим паче такі. Дякую, ЕКО».

Фоторепортаж Репортер Житомира:

Бажаючих отримати подарунок від «ЕКО-маркету» вистачало

Чарівні працівниці допомагали покупцям в оформленні карток на знижки

Відкриття ЕКО-маркету – свято для всієї родини.

Призи були достойні!

Реєстрація чеків на участь в розіграшах

Кульки розбирали так швидко, що не встигали їх надувати…

ЕКО-маркет відкрився!

Черги, черги, черги…

ЕКО-маркет№4

УРА!!! «Я виграла велосипед!»

Леді Гага відвідала Житомир

Гарячі дівчата…

«Кухонний комбайн отримує Гнідий Віталій!..»

А також – Бездітко Олена

Ведучий шоу – Вадік Новицький і ведучий караоке – Сашко Воєвуцький

«И снится нам не рокот космодрома…»

Співати хочуть всі!

Караоке із Сашком Воєвуцьким від “ЕКО-Маркету”

Було ще багато цікавих конкурсів і розіграшів!

Ну а на завершення Олександр Воєвудський порадував гостей свята сольним виступом!

Отож, “ЕКО-Маркет” на Польовій розпочав свою роботу на суперпозитивній ноті!

Ірина Сташко, Сергій Фещенко