Дитячому садку № 71 виповнилось 25 років

4 листопада дитячому садку № 71 виповнилось 25 років.

Привітати колектив вихователів, батьків та дітей навчального закладу прийшло багато почесних гостей: заступник міського голови Олександр Бочковський, радник міського голови та голова Житомирської обласної ради жінок Тамара Олійник, начальник управління освіти міської ради Валентин Арендарчук, директор ЗОШ №27 Світлана Коротка.

Олександр Бочковський привітав вихователів садка та дітей із ювілеєм і побажав наснаги в праці та успіху: «За ці 25 років, садок № 71 виховав понад 3 тисячі дітей, а це на сьогодні понад 1% жителів міста. Такий результат став можливий завдяки роботі дружнього колективу під умілим керівництвом Галини Олександрівни».

Олександр Миколайович передав вітання міського голови колективу вихователів та дітям і вручив цінні подарунки, інформує управління по зв’язках з громадськістю.

Діти та вихователі садка підготували святковий концерт для почесних гостей та батьків. Вірші, пісні, танці та веселий дитячий сміх заповнили актовий зал навчального закладу. Блиск в очах батьків та вихователів сповнив дитячі серця сміливістю і малята дзвінкими голосами та впевненими рухами співали й танцювали.

Радник міського голови Тамара Олійник щиро подякувала директору садка Галині Олександрівні за довгі роки праці для дітей.