На Житомирщині«Фронт Змін» прозвітував за рік діяльності

Депутати Коростенської міської ради вже вдруге за цей рік вийшли до громади прозвітувати про свою діяльність та отримати від мешканців міста завдання на найближчі півроку.

Звіт відбувався під час роботи в Коростені виїзної громадської приймальні «Фронту Змін».
«Ми, напевно, єдині, хто так просто виходить на вулицю і звітується перед своїми виборцями, бо нам не соромно за наші рішення, нам не соромно за нашу діяльність і нашу роботу, ми намагаємося вирішити кожне питання, з яким до нас звертаються люди», – сказав під час звіту депутат Коростенської міськради Сергій Дмитрук.

Під час спілкування стало зрозуміло, що мешканців Коростеня менш цікавлять сухі цифри звітності, а більше насущні проблеми та можливість їх вирішення. Дуже багато питань стосувалося пенсійної реформи, люди обурені відміною пільг для чорнобильців та дітей війни. У своєму звіті депутати коротко зупинилися на тих проблемних питаннях, з якими до них зверталися мешканці міста, і що вдалося вирішити. Впродовж зустрічі мешканці міста мали змогу офіційно звернутися до депутатів міської ради із своїми проблемами та пропозиціями.

Загалом, про своє бачення ситуації в місті під час спілкування з депутатами розповіли понад 10 коростенців, а до обговорень долучилось понад 50 мешканців міста.

Депутати від «Фронту Змін» відзначили, що в їх діяльності основними і пріоритетними є питання соціально-економічного розвитку міста, з яких починається економіка і добробут кожного коростенця.

Дуже болючою для громади є проблема екологічного стану навколишнього середовища, пов’язаного з роботою місцевого заводу з виробництва МДФ, на що депутати пообіцяли дане питання тримати на постійному контролі.

«Ми намагаємося бути не політичними, а результативніше працювати над конкретними проблемами наших виборців. Такі зустрічі дають можливість відчути зблизька проблеми та настрої мешканців міста, їхні потреби та визначити пріоритети діяльності на майбутнє. Поспілкувавшись з виборцями, кожен з нас, депутатів від «Фронту Змін», зрозумів, що діє в правильному напрямку, що наші дії спрямовані на покращення життя громади», – ділиться враженнями від роботи в громадській приймальні Сергій Дмитрук.