Наслідки негоди на Житомирщині (фото)

28 листопада, у місті Житомирі, внаслідок сильного пориву вітру було зірвано покрівлю з будівлі Житомирського Центру творчості дітей і молоді на площі біля 170 кв.м.

Бляшані листи з даху трьохповерхового будинку падали просто на землю. На щастя обійшлося без жертв.

Двома відділеннями пожежних частин міста та відділенням аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління МНС в області, надавалася допомогу міським комунальним службам по відновленню даху.

Також внаслідок несприятливих погодніх умов та спрацювання автоматики без елетропостачання залишились 5 ліній електропередач, 188 трансформаторних підстанцій та 49 населених пунктів у 10 районах області. На сьогодняшній ранок було заплановано виїзд аварійних бригад районних електромереж для відновлення електропостачання в постраждалих районах Житомирщини.

До тогож через необережність під час поводження з вогнем та сильні пориви вітру, сталося 13 випадків загоряння сухої рослинності та трав’яного покриву у 6 районах Житомирської області.

Як інформує прес-служба УМНС в Житомирській області, загалом вогнем пройдено понад 350 га території. На гасіння загорянь залучалось 6 відділень рятувальників МНС та 30 чоловік особового складу.