«Танкіст» – володар Кубку Житомирського району з футболу 2011 року

Минулими вихідними відбулися вирішальні матчі розіграшу Кубку Житомирського району з футболу 2011 року.

У суботу, 5 листопада, були зіграні півфінальні матчі. В першому матчі «Танкіст» не мав проблем у грі з «Променем», а другий матч між Кам’янкою та Ліщин/Лука подарував справжній бій. Кам’янка вела в рахунку після першого тайму, проте не зуміла втримати перевагу і поступилась місцем у фіналу ліщинцям.

? фіналу

Кам’янка – Ліщин/Лука 1:2 (1:0)

«Промінь» (Левків) – „Танкіст (Новогуйвинське) 1:4 (0:2)

6 листопада на стадіоні Новогуйвинська відбувся фінальний матч між командами Ліщин/Лука та «Танкіст» (Новогуйвинське).

Гра видалась цікавою та напруженою. «Танкіст» в перші хвилини гри захопив ініціативу, провів ряд небезпечних атак та зумів забити м’яч. В подальшому новогуйвинці контролювали хід гри, однак ліщинці провели кілька небезпечних контратак, зокрема мали два виходи віч-на-віч із воротарем, проте не зуміли зрівняти рахунок.

Після цього спрацювало старе футбольне правило: «Не забиваєш ти – забивають тобі». Пропустивши контратаку ліщин отримав другий м’яч в свої ворота, а після майстерно виконаного штрафного в їхні ворота залетів і третій м’яч. В другому таймі ліщинці мали безліч нагод, щоб відігратися, однах не зуміли вирівняти рахунок гри.

Фінал

Ліщин/Лука – „Танкіст” (Новогуйвинське) 1:3 (0:3)

Таким чином, команда «Танкіст» (Новогуйвинське) зробила в сезоні 2011 року «Золотий дубль» – поклавши золоті медалі в Кубок. Наші щирі вітання переможцям.

На цьому футбольний сезон в Житомирському районі завершився. Команди ідуть на зимовий відпочинок, щоб в 2012 році з новими силами розпочати боротьбу за нагороди.

Із задоволенням повідомляємо, що 12 листопада о 12 годині в приміщенні Будинку культури смт Новогуйвинське відбудеться урочисте закриття футбольного сезону. Тож запрошуємо усіх бажаючих на святкування.

Руслан Травневий