Топ-10 корисних речей для автолюбителів

Більше однієї третини всіх людей в світі – водії автомобілів.

Любителі авто проводять в машині багато годин щодня. Коефіцієнт комфорту машин досяг вже рівня, що для більшості власників авто це не тільки засіб пересування, а й справжній будинок на колесах.

У прагненні модернізувати свій автомобіль, і зробити з нього максимально комфортний і затишний простір, автомобілісти йдуть на багато що. Взагалі фантазія водіїв дуже багата, але є кілька корисних аксесуарів і гаджетів, які необхідно завести в кожному авто для комфортного водіння.

1. Окуляри-антифари для водіїв

Окуляри-антифари роблять максимально комфортним середовище для очей, а також сприяє підвищенню гостроти сприйняття інформації оком в умовах обмеженої видимості.

Через те, що на лінзу нанесено спеціальне покриття, окуляри мають антивідблискуючі властивості, вони захищають очі від ультрафіолетового випромінювання, блокують видиму частину спектра, збільшують контрастність і сприяють розслабленню очей.

В результаті, ви комфортно почуваєтеся за кермом, що позначається на безпеці руху!

2. Очисник/іонізатор повітря

Простоюючи по кілька годин в день в пробках мегаполісу, нам доводиться вдихати шкідливі для здоров’я важкі гази автомобілів, пари бензину і вуличний пил.

Автомобільний очисник повітря фільтрує повітря в салоні від сажі, пилу, тютюнового диму, а так само ряду алергенів. Він ефективно знищує всілякі запахи.

Іонізатор підвищує силу імунітету організму, посилює загальний обмін речовин, а так само знімає втому і стрес.

3. Супутниковий навігатор

Відомо, що в умовах пробок, які розтягуються на багато кілометрів, і хитрих сплетінь вулиць у великих містах особливо гостро стоїть питання про економію нервових клітин і часу на пошук потрібного шляху.

Незамінний друг і помічник для багатьох автолюбителів вже став такий прилад, як супутниковий навігатор. Він здатний не тільки прокласти найближчий маршрут прямування до точки призначення, а й вказати місця пробок, що б об’їхати їх.

4. Надувна подушечка для шиї

Компактна, дуже зручна і м’яка подушка для шиї, яка має форму підкови, може забезпечити комфортне положення шиї і голови під час довготривалих поїздок, а так само зменшує втому і дає можливість комфортно спати в подорожах.

З подушкою відпочинок стає набагато комфортнішим, а сама подорож – багатою і насиченою на позитивні емоції і вражаючі відкриття.

5. Відеореєстратор для автомобілів

Від обману або аварії на дорозі ніхто не застрахований навіть самий акуратний водій з великим стажем. Опинившись у непростій ситуації, часто складно довести правоту в тій чи іншій ситуації. Що б довести свою правоту потрібно безліч грошей і часу, а так само свідок з доказом невинуватості.

Такий неупереджений свідок, як автомобільний відеореєстратор може виручити вас в будь-якій ситуації. Його основне призначення – фіксація обстановки на дорозі і відстеження ситуацій при дорожньому русі.

6. Набір для автомобіля «Візьми в дорогу»

Спонтанна ночівля на дачі у друзів, а іноді в самій машині, а важлива зустріч вже вранці? З яким автомобілістом не було такої ситуації, коли під рукою немає навіть банальної зубної щітки і мила?

З даною проблемою ви не зіткнетеся, якщо у вас в автомобілі є набір для машини «Візьми в дорогу». Набір має в комплекті все, що необхідно в дорозі – пасту і зубну щітку, гребінець, міні-шампунь та багато іншого.

7. Накидка для масажу

Затерплі м’язи, дискомфорт при їзді, а іноді дика біль у попереку і спині знайомі всім автомобілістам, які ведуть малорухливий спосіб життя, а так само багато часу проводять у дорозі.

Самим безцінним подарунком для автолюбителя буде масажна накидка, адже вона розминає затерплі м’язи попереку та спини, а так само доставляє чимало приємних почуттів, при русі.

8. Холодильник для автомобіля

Складно уявити собі жарке літо без поїздок на дачу, природу, рибалку або шашлики – це дає нам можливість відволіктися від повсякденних буднів, набратися сил і розслабитися перед майбутнім трудовим роком.

Зберегти їжу і довезти її до пікніка в свіжому стані, а напої холодними нам допоможе холодильник для автомобілів. Завдяки електричному харчування від мережі автомобіля, портативний холодильник збереже продукти надовго в холодному і свіжому стані.

9. Камера нічного бачення для парковки

Хорошим помічником як для досвідченого водія, так і для новачка стане камера нічного бачення для парковки, яка у великій мірі полегшує парковку машини в умовах обмеженої видимості, особливо здійснюючи рух заднім ходом.

Камера для паркування побачить перешкоду, яка стоїть на вашому шляху, причому не важливо, наскільки вони погано видно – канаву, відкритий люк, бетонні бар’єри і стовпчики.

10. Супутникова система безпеки

Захистити автомобіль та його водія допоможе установка протиугонної супутникової системи.

Крім усього іншого ви завжди зможете простежити його, що стане в нагоді при довірчому управлінні авто. Найбільш надійним визнана система, в якій реалізований принцип трансляції даних по двох каналах відразу – традиційного і спеціалізованому, який стійкий до перешкод і інформаційних шумів.

Стан автомобіля і його місце розташування знаходяться під контролем цілодобово, і в разі його викрадення на його порятунок одразу відправиться група швидкого реагування.

За матеріалами: Труд