23 жителям Житомирщини виповнилось 100 років. Їх привітав Янукович

Президент України Віктор Янукович привітав зі 100-річчям від дня народження 23 жителя Житомирщини.

Напередодні новорічних свят, рівно сто років тому, народилася Катерина Іванівна Алямовська. На довгій життєвій ниві багато чого довелося пережити – і війну, і тяжкі хвороби. Закінчивши Житомирські медсестринські курси, працювала у Радомишльській лікарні. З чоловіком, військовим лікарем, після війни довгий час жили в Іркутську, народили й виховали двох дітей. Катерина Іванівна живе з донькою, має онука та правнучку. На запитання про секрет довголіття сказала, що не має такого. От хіба що завжди мало їла та не відмовляла собі у цукерках, коли була така можливість.

Щиро й сердечно привітав поважну ювілярку заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко. Він зачитав Катерині Іванівні вітальну адресу від Президента України Віктора Януковича з побажаннями здоров’я, добра, миру і вручив грошову винагороду за довге трудове життя.

У році, що минає, привітання від Президента України отримали 23 столітніх ювіляра нашої області. Це Григорій Андрійович Коновалов та Олександра Василівна Волківська з Коростеня, Владислава Броніславівна Олійник з с. Гута-Зеленицька Ємільчинського району, Ганна Миколаївна Головень з Коростишева, Олексій Михайлович Левківський з с. Млинок на Овруччині, Ганна Іванівна Малярчук і Олена Олександрівна Маньківська з Бердичева, Марія Леонтіївна Козік з с. В. Нізгірці Бердичівського району, Михалина Йосипівна Весельська з с. Великі Коровинці на Чуднівщині, Яніна Людвігівна Мошківська та Ганна Данилівна Бахур з Володарська-Волинського, Феодосія Тимофіївна Коваль з с. Українка на Малинщині, Оляна Іванівна Богайчук з с. Озадівка Бердичівського району, Ніна Ониківна Колесник з с. Іванівка на Малинщині, Марія Іванівна Каленюк з с. Коростелівка Черняхівського району, Павло Іванович Харчишин з Баранівки, Катерина Антонівна Остапенко з Андрушівки, Ганна Іванівна Кушевич з Попільні та п’ять столітніх ювілярок з Житомира – Олександра Максимівна Курильчук, Палашка Сергіївна Устимович, Парасковія Михайлівна Ковальчук, Антоніна Домініківна Сідліцька, Катерина Іванівна Алямовська.

Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації