Як вчора розважалась житомирська молодь. Фоторепортаж

У Житомирі пройшов масштабний молодіжний форум талановитих, активних і цілеспрямованих житомирян.

27 грудня в приміщенні житомирського телецентру громадська організація “Молодь – ініціатор реформ” зробила новорічний подарунок для дітей, організувавши молодіжний форум. Спортивне свято об’єднало талановиту молодь із спортсменами, які дві години показували хто на що гаразд.

Репортер Житомира презентує свою версію молодіжного форуму.

Спортивне свято в Житомирі зірвало аншлаг: повна зала людей

Скажи «МііііііР» – і посмішка з’явиться в тебе на обличчі

Молодіжний форум розпочався піснею про неньку Україну у виконанні Андрія Голощука. Після соло на сцену вийшов Сергій Форест, голова ГО «Молодь – ініціатор реформ», який продовжив патріотичну ноту: «Ми всі повинні пишатись нашою країною і безмежно її любити».

Після кількох промов на сцені з’явились хлопці у вишиванках, шароварах й червоних чоботях. Танцювальний ансамбль «Юність» нагадав глядачам, що таке справжній танок і як раніше танцювали українці.

Розвіяти українську тематику вирішила школа сучасного танцю «T-SQUAD». Певно, всі дивились фільм «Шаг вперед». Так-от, ці дівчата з хлопцями намагались робити щось подібне.

Після виступу житомирських хіп-хоперів на сцені знову з’явились хлопці у вишиванках. Цього разу вони до танцю запросили ще й дівчат.

Каратисти клубу До «Джитте» мірялись своїми силами, показуючи всю свою майстерність у цьому нелегкому виді спорту

Пізніше стало, справді, гаряче: сцена перетворилась на ринг

Розслабити залу після рукопашних боїв і боїв без правил вирішив шоу-балет «Валері», який граціозно станцював «Циганочку»

Хоч школа юних десантників і закривала спортивне свято, проте їх виступ став справжньою кульмінацією форуму. Хлопці за 10 хвилин показали, що таке школа виживання в екстремальних умовах. На скло лягали, вогнем себе палили, ножі й гирі кидали, цеглу розбивали, цвяхи руками забивали – юні десантники довели, що майбутнє України в надійних руках.