Чи очолить готельний комплекс «Житомир» Олександр Коцюбко?

Влада міста Житомира запропонувала очолити готельний комплекс «Житомир» Олександру Коцюбко.

Олександре Петровичу, це правда, що Вам запропонували очолити готельний комплекс? А, може, це помста Юрію Опанащуку за те, що він і його команда заважали Вам працювати у футбольній сфері?

– Так, запропонували. Але я не піду туди працювати: в мене своєї роботи забагато.

Готельний комплекс «Житомир»– це комунальна власність нашого міста. Він заробляє біля чотирьох мільйонів гривень у рік, а сплачує податок лише 3 тисячі гривень. Саме цих мільйонів не вистачило, щоб заплатити заробітну плату водіям та кондукторам трамвайно-троллейбусного парку, саме цих грошей на вистачає на виплату чорнобильцям, афганцям, пенсіонерам та молодим мамам.

Викрились факти, що екс-голова міста Буравков звільнив Ю. Опанащука з посади за статтею. Теперішній міський голова також не бажає укладати трудовий контракт з Ю.Опанащуком.

І виникає питання «Як ця людина (Ю. Опанащук) багато років пропрацювала директором готельного комплексу, не маючи на це ніякого права, та отримувала ще й зарплатню?». Але я впевнений, що депутати міськради, яких я дуже поважаю за сміливість, швидко врегулюють це питання.

Я вважаю, що мільйони потрібно повернути до бюджету міста, незаконно одержану зарплату також. Далі готельний комплекс в 2012 році може отримати колосальний прибуток для міста. Потрібно подати до організаційного відділу Федерації футбол України заявку на розміщення футболістів та вболівальників-іноземців. На останньому засіданні Виконкому ФФУ, де я особисто був присутній, йшла мова про те, що в Україні не вистачає готелів для розміщення вболівальників на ЄВРО-2012.

Враховуючи, позитивну географію нашого міста, готельний комплекс «Житомир» буде прийнятий на «ура». Усі готелі міста Житомира, і приватні у тому числі, також можуть подати заявку до ФФУ. Житомирським турагенціям також потрібно звернути на це увагу, на Житомирщині є показати та є чим здивувати. Якщо щось не буде зрозуміло, пропоную звернутися до мене як до голови ЖОФФ, я допоможу.

Едуард Августинович