Де сьогодні дивитися жеребкування Євро-2012 та 10 цифр про церемонію жеребкування

Останній тиждень напередодні свята, третього за рейтингом УЄФА, після фінальної і стартової гри, повністю присвячений приготуванням до церемонії жеребкування.

У п’ятницю, 2 грудня о 19:00 в київському палаці «Україна» відбудеться церемонія жеребкування фінальної стадії Євро-2012. Українські вболівальники пряму трансляцію зможуть переглянути на наступних телеканалах:

Перший національний (УТ-1)
ТРК України
Футбол
Євроспорт
Росія 2

Крім того жеребкування Євро-2012 транслюватимуть на великому екрані на Майдані Незалежності.

Свято, яке відбудеться у п’ятницю, 2 грудня, в “Палаці Україна”, буде розбите на кілька частин – символічну, коли відбудеться презентація офіційного м’яча Євро-2012, жеребкування команд, а також промоційну, під час якої буде представлено рекламні ролики приймаючих міст. Опісля цього, відбудеться концертна програма.

Пропонуємо десять основних цифр майбутньої церемонії жеребкування.

700 запрошених VIP-гостей. У їх числі: президенти УЄФА та ФІФА, члени європейської та світової футбольної родини, найвищі посадові особи країн-господарок фінального турніру, партнери та спонсори Євро-2012, представники МОК Україна та МОК Польща, такі легенди європейського футболу, як Зінедін Зідан, Луїс Суарес Мірамонтес, Марко ван Бастен, Петер Шмейхель.

500 представників міжнародних та українських ЗМІ, які висвітлюватимуть подію. Для широкого загалу ця подія транслюватиметься в прямому ефірі на весь світ.

4 готелі обслуговуватимуть сім’ю УЄФА – “Хаят”, “Інтерконтиненталь”, “Президент”, “Ібіс”. “Хаят” визначено штаб-квартирою УЄФА на час жеребкування.

246 волонтерів обслуговуватимуть свято. Серед них 100 чоловіків і 146 жінок. У їх числі: 74 волонтерів-водіїв, транспортна підтримка – 41 чоловік, акредитація – 39, обслуговування гостей – 26, VIP-сервіс – 6, івент-логістика – 14, робота зі ЗМІ – 24 , ІТ-підтримка – 9, безпека та правопорядок – 12 і одна людина допомагатиме в управлінні об’єктом.

400 зимовими комплектами уніформи буде забезпечено 260 волонтерів та 135 співробітників УЄФА та МОК Польща і МОК Україна.

1300 носіїв реклами для оформлення святкової атмосфери Києва (найбільше сітілайтів та прапорів, а також перетяги, рекламні щити та холдери на опорах освітлення).

Понад 100 вантажівок з обладнанням та матеріалами для фінального жеребкування.

1800 подарункових наборів для гостей церемонії було підготовлено спеціально до жеребкування.

Понад 40 постачальників забезпечать продукцію в підготовці до заходу.

1800 примірників офіційного вісника УЄФА ЄВРО 2012 Alive №5 буде презентовано гостям та представникам ЗМІ.

За матеріалами: prosport