Депутати житомирської облради зможуть знайомитися з новинами місцевих інтернет-сайтів прямо під час сесійних засідань

Правда, якщо депутатський корпус підтримає ініціативу колеги з “Фронту Змін” Руслана Годованого, який ініціює впровадження в сесійній залі Wi-Fi доступу до мережі Інтернет.

Відповідний лист щодо необхідності забезпечення функціонування у сесійній залі Житомирської обласної ради Wi-Fi-зони з вільним доступом вже надійшов від вищезазначеного депутата на ім?я голови Житомирської обласної ради Йосипа Запаловського.

За словами депутата, він просить голову ради дати доручення відповідним службам забезпечити функціонування Wi-Fi у сесійній залі. А у разі відсутні грошей для проведення робіт, пропонує передбачити ці кошти при формуванні бюджету обласної ради на 2012 рік.

Своєю ініціативою “фронтзмінівець” проявив турботу про журналістів. Функціонування Wi-Fi-зони, на переконання депутата, сприятиме ще більшій відкритості обласної ради перед виборцями та полегшить роботу представників засобів масової інформації.

– «Я переконаний, що для поліпшення умов праці журналістів, які висвітлюють роботу Житомирської обласної ради, у сесійній залі необхідно облаштувати функціонування Wi-Fi-зони з вільним доступом», – говорить Руслан Годований.