Ким Володимир Дебой може працювати на пенсії

Хтось покладав на нього великі надії, хтось вірив, що заживемо краще, хтось і досі вірить. Комусь , справді, стало краще, комусь – гірше, а хтось залишився на місці. Таке воно життя. У будь-якому випадку не все в руках нашого міського голови.

Обіцянки-цяцянки були, є і будуть. Хоч всі перебувають під впливом другого пленарного засідання 8-ої сесії міської ради, Репортер Житомира пропонує відійти на мить від політики і дізнатись, ким може бути Володимир Дебой на пенсії.

Сьогодні ти король, завтра – електрозварювальник. Таке воно життя в Україні. Тому цілий рік наш очільник міста приміряв на себе різні професії.

Дебой – сват на весіллях

«Найкращий сват на вашому весіллі – екс-мер Житомира», – сенсаційне оголошення після завершення його правління. А чому б і ні? Адже пан Володимир у 2011 році таке вже демонстрував.

Пригадаймо, 1 квітня цього року. Володимир Дебой День сміху святкував у наряді свата на бутафорському весіллі. Міський голова пройшовся з усіма “гостями” у весільному параді по ТЦ «Глобал», привітав усіх молодят Житомира зі створенням нових родин.

Дебой – інструктор з катання на лижах

Певно, одна з найвигідніших професій у зимовий період. У Володимира Дебоя з цим усе в порядку, – і він без особливих зусиль може заробляти цим на життя.

Житомиряни одного зимового дня прокинулись під гасло: “Всі на лижі, поки сніг. Мер на лижах вже побіг!”. 26 лютого Володимир Дебой поставив житомирян на лижі. Міський голова прийняв активну участь у спортивному заході й першим одягнув лижі, щоб штурмувати лижне коло в Гідропарку. За ним навздогін кинулись заступник міського голови Микола Боровець і начальник міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Сарно.

Дебой – коваль

Розвелось в Україні менеджерів, юристів і марчендайзерів. А от кому працювати в котельнях і підвальних приміщеннях? Кому крани чинити й труби варити? На допомогу поспішає житомирський міський голова, якого 25 червня посвятили в ковалі.

Представники ковальського мистецтва, які приїхали до нашого міста зі всієї України, прийняли Володимира Дебоя у свої кола. Крім того, його оголосили Почесним членом Спілки ковалів Житомирщини. Тоді ж Володимир Дебой викував свій перший залізний виріб – цвях – символ початку, єдності, міцності.

За 2011 рік Житомирський міський голова опанував ще три професії. Тепер житомиряни можуть не хвилюватись за свого мера, якщо йому доведеться змінити рід діяльності.

Ірина СТАШКО