Міський голова вручив свідоцтва на право власності на квартири

Свідоцтва на право власності на квартири отримали сьогодні, 28 грудня, ветерани Великої Вітчизняної війни та громадяни, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Цьогоріч за програмою «Забезпечення житлом інвалідів Великої Вітчизняної війни I групи, які протягом тривалого строку перебувають у черзі на отримання житла» з державного бюджету виділено понад 5,5 млн.грн. на придбання квартир громадянам даної категорії, інформує управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

Завдяки роботі міської влади ці кошти освоєно і придбано 15 квартир, тоді як минулого року аналогічна ж сума коштів на купівлю житла була повернута назад до державного бюджету через невикористання.

Такий же подарунок до Нового року – квартири – отримали і шестеро житомирян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Адже цьогоріч за державною програмою «Забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» із державного бюджету виділено майже 2,2 млн. грн. на придбання квартир.

Зі словами вдячності за докдалання максимум зусиль для забезпечення житлом ветеранів-інвалідів до міського голови звернулися діти інваліда Великої вітчизняної війни Вдовенка І.М.: «Даруй Вам, Боже, щастя, здоров’я, теплоти в душі, поваги і шани від людей за те, що оцінили подвиг ветеранів і покращили їх життя».