На Житомирщині зниклого першокласника шукали 150 співробітників міліції та МНС

Шестирічний житель села Білка Коростенського району Житомирської області 12 грудня, посварившись в школі зі старшокласниками, після уроків не повернувся додому.

Як розповів співробітник прес-служби Управління МНС в Житомирській області Сергій Уланов, батьки першокласника забили тривогу, коли син вчасно не повернувся зі школи. Спочатку рідні шукали хлопчика самостійно, а коли почало темніти, звернулися за допомогою до правоохоронних органів. Незабаром до пошуків шестирічного малюка підключилися співробітники міліції і МНС.

У загальній складності було задіяно до 150 осіб, залучили також кінологічну службу. Були оглянуті всі житлові будинки в селі, а також занедбані подвір’я. Однак пошуки, які тривали до третьої години ночі, результатів не принесли.

А рано вранці 13 грудня малюк … самостійно повернувся додому – цілим і неушкодженим.

Як з’ясувалося пізніше, першокласник, сховавшись в лісі, чув, що його шукають. Проте боявся, що, коли його знайдуть, вилають, тому й вирішив подалі забратися в непрохідний чагарник. Коли ж все стихло, остаточно змерзла дитина вирішила повернутися додому, пишуть “Факти”.