Репортер Житомира нагородив переможців новорічної акції “Привітай Житомир”

Репортер Житомира з 22 по 28 грудня проводив новорічну акцію “Привітай Житомир”.

Сьогодні, 29 грудня, як і обіцяли журналісти сайту нагороджували переможців трьох номінацій. Читачі Репортер Житомира вітають усіх з наступаючим Новим роком і бажають житомирянам, щоб їхні побажання все-таки стали реальними.

Переможці поділились враженнями від конкурсу, подякували нам і привітали з наступаючими новорічними святами.

Віталій Гансецький, переможець номінації “Нереальне в Житомирі”: “Репортер Житомира – крутий сайт, який я читаю щодня. Він у мене навіть в закладках ВКонтакті. З Новим роком, моє рідне місто! Нехай нереальне здійснюється, Житомир процвітає, а житомиряни багатіють”.

Іван Оринчак, переможець номінації “Невідфутболюй Житомир”: “Дуже цікаві конкурси – дякую Репортеру Житомира! Бажаю вам у Новому році ще більше креативних ідей, цікавих матеріалів і завжди бути першими у висвітленні новин”.

Оля-ля, переможець номінації “Житомир шокує”: “Дякую Репортеру, що він є. Це єдиний сайт у місті, завдяки якому я в курсі спортивних новин Житомирщини. Крім цього, лише тут я можу прочитати про футбол, що для мене дуже важливо. Я як велика фанатка цього виду спорту потребувала таких новин. Тому ще раз дякую не за “суху” подачу. З Новим роком, Репортер. З Новим роком, Житомир”.