Зібрані кошти у ході акції “Творімо добро” передали на лікування дитини з інвалідністю

У ході акції “Творімо добро”, яка тривала з 19 по 28 грудня 2011 року, було зібрано кошти, іграшки та канцтовари для хворих дітей міста Житомира.

“Така акція, ініційована міською радою, проводилась у місті Житомирі вперше. До її проведення долучилися окрім представників органів місцевого самоврядування, державних установ, також громадські організації та об’єднання”, – зазначила директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко.

Ольга Юрченко також відзначила волонтерів, які брали активну участь у проведенні акції: ліцею №25, Інституту медсестринства, Міського товариства Червоного Хреста, ЗОШ №№21, 22, 8, 17, 28, 19, 27, 7, гімназії №3, Житомирської філії Київського інституту бізнесу і технологій, Всеукраїнської благодійної організації “АСЕТ”, ЖНАЕУ, міської громадської організації “Все робимо самі”.

Всього у ході акції “Творімо добро” зібрано коштів у сумі 2854, 22 грн. Ці кошти передали на лікування дитини з інвалідністю, учня ЗОШ №3. Дитина на разі перебуває у реанімаційному відділенні і потребує оперативного втручання.

Новорічні солодкі подарунки та іграшки волонтери акції передали дітям з сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, зокрема, і для дітей з обмеженими руховими можливостями.

Іграшки, ігри та канцтовари, зібрані під час акції “Творімо добро”, передали в дитяче відділення Житомирської обласної тублікарні, інформує управління по зв’язках з громадськістю міської ради.