Складено рейтинг найпопулярніших автомобільних роликів (відео)

Перше місце зайняв ролик, що демонструє діалог Volkswagen Passat і маленького “Дарта Вейдера”.

Знамените відео The Force, що рекламує новий VW Passat і використовує символіку епопеї “Зоряні війни”, визнаний найпопулярнішою автомобільною рекламою в 2011 році.

Компанія Visible Measures, що опублікувала рейтинг, підкреслює, що при підрахунку кількості переглядів враховуються не тільки перегляди на власній сторінці ролика на сервісі YouTube, а й репости в соціальних мережах та інші подібні посилання, за умови, що оригінальне повідомлення не піддавалося змінам. Ролик The Force зібрав, таким чином, 63 млн переглядів.

Друге місце залишилося за концерном Fiat з його роликом, в якому брала участь Дженніфер Лопес – 27 млн переглядів.

“Бронза” дісталася ролику Imported From Detroit, який був знятий концерном Chrysler спеціально для ротації під час Super Bowl – фіналу Національної Футбольної Ліги в США. У цьому ролику, до слова, теж не обійшлося без зірки: у своїй любові до Chrysler і Детройту в цілому зізнавався Емінем. 22 мільйони переглядів.

Веселі хом’яки забезпечили рекламі Kia Soul 13 мільйонів глядачів.

Замикає п’ятірку найпопулярніших роликів реклама Bridgestone – в ній немає ні зірок, ні хом’яків, зате є бобер. Ролик Carma подивилися, за підрахунками Visible Measures, 11,4 мільйона осіб.

За матеріалами: auto.newsru.com